حالت تاریک
دوشنبه, 06 مرداد 1404
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن سایت خبری یزد رسا هستید؟
برگزاری مراسم تشییع شهید یزدی حادثه تروریستی زاهدان
با حضور مردم شهیدپرور دارالعباده برگزار می‌شود؛

برگزاری مراسم تشییع شهید یزدی حادثه تروریستی زاهدان

مراسم تشییع پیکر مطهر سرباز شهید سرافراز «نیما کریمی»، شهید یزدی حادثه تروریستی زاهدان امروز در یزد برگزار می‌شود.

به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «یزد رسا»، مراسم تشییع پیکر مطهر سرباز شهید سرافراز «نیما کریمی»، که در حادثه تروریستی حمله به دادگستری زاهدان به درجه رفیع شهادت نائل آمد امروز دوشنبه برگزار می‌شود.

مراسم تشییع پیکر این شهید والامقام ساعت 14 و 30 دقیقه از درب ستاد فرماندهی انتظامی استان یزد واقع در بلوار حمیدیا- میدان پلیس، به‌ سوی میدان امام حسین (ع) برگزار می‌شود.

ادامه مراسم وداع، تشییع و تدفین پیکر مطهر این شهید امروز در ساعت ۱۶ در شهرستان اشکذر به‌ سمت آرامگاه ابدی شهید واقع در روستای اسلام آباد بخش رستاق خواهد بود.

سردار حسین زارع‌کمالی، فرمانده سپاه الغدیر استان یزد نیز در پی شهادت سرباز وظیفه «نیما کریمی» در حادثه تروریستی دادگستری زاهدان پیامی را صادر کرد.

وی در این پیام آورده است: شهادت فرزند عزیزمان سرباز وظیفه «نیما کریمی» را که در راه پاسداری از امنیت ایران عزیزمان در حمله ناجوانمردانه گروهک‌ تروریستی جیش‌الظلم به دادگستری زاهدان به فیض عظیم شهادت نائل آمد، تبریک و تسلیت عرض می‌نمایم.

زارع‌کمالی اضافه کرد: بی‌شک حفظ امنیت از مهم‌ترین ارکان جامعه بوده و برای نظام مقدس جمهوری اسلامی در اولویت امور قرار دارد و امروز جان فشانی و از خودگذشتگی سربازان حریم امنیت کشور در حفظ و ثبات امنیت جامعه ستودنی است.

فرمانده سپاه الغدیر استان یزد ادامه داد: نیمای عزیز ما با خون خود ثابت کرد که جوانان این مرزوبوم در راه سربلندی و امنیت ایران اسلامی جان‌ها را فدا خواهند کرد و مسیر مقاومت و ایستادگی را همچون سایر شهدای انقلاب اسلامی ادامه خواهند داد.

انتهای خبر/


 

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!