حالت تاریک
چهارشنبه, 14 مرداد 1405
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری یزد رسا هستید؟
بهسازی چاه، آب مهریز را پایدارتر کرد
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان یزد:

بهسازی چاه، آب مهریز را پایدارتر کرد

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان یزد گفت: با اجرای پروژه بهسازی چاه شماره ۶ شهر مهریز، آبدهی این چاه از یک لیتر بر ثانیه به هشت لیتر بر ثانیه افزایش یافت و نقش مؤثری در تقویت پایداری تأمین آب شرب بیش از ۴۰ هزار نفر ایفا کرد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «یزدرسا»، به نقل از روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب استان یزد، جلال علمدار از بهره‌برداری پروژه حفر و بهسازی چاه شماره ۶ شهر مهریز با هدف افزایش ظرفیت تأمین آب شرب و ارتقای پایداری شبکه توزیع آب خبر داد.

وی اظهار داشت: در این پروژه، عملیات بهسازی چاه با اجرای ۲۸ متر گالری انجام شد که موجب افزایش آبدهی چاه از حدود یک لیتر بر ثانیه به هشت لیتر بر ثانیه شده است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان یزد با اشاره به فصلی و متغیر بودن دبی این چاه افزود: اجرای این طرح، ظرفیت تأمین آب شرب شهر مهریز را به میزان قابل توجهی افزایش داده و نقش مؤثری در بهبود پایداری شبکه توزیع آب، به‌ویژه در دوره‌های اوج مصرف دارد.

علمدار تصریح کرد: برای اجرای این پروژه که شامل بهسازی چاهی با عمق ۴۲ متر است، بیش از یک میلیارد تومان از محل اعتبارات داخلی شرکت آب و فاضلاب استان هزینه شده است.

وی خاطرنشان کرد: با بهره‌برداری از این پروژه، آب شرب پایدار برای ۲۳ هزار مشترک با جمعیتی بالغ بر ۴۰ هزار نفر در شهر مهریز تقویت شده و یکی دیگر از برنامه‌های این شرکت در راستای توسعه زیرساخت‌های تأمین آب به نتیجه رسیده است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان یزد در پایان تأکید کرد: اجرای طرح‌های افزایش ظرفیت منابع تأمین آب، بهسازی تأسیسات و توسعه زیرساخت‌های آبرسانی با هدف ارتقای کیفیت خدمات و تأمین پایدار آب شرب در شهرها و روستاهای استان با جدیت ادامه خواهد داشت.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!