حالت تاریک
دوشنبه, 12 مرداد 1405
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری یزد رسا هستید؟
تلاش مسئولان باید در سفره مردم دیده شود
نماینده مردم تفت و میبد در مجلس:

تلاش مسئولان باید در سفره مردم دیده شود

نماینده مردم تفت و میبد در مجلس شورای اسلامی گفت: تلاش مسئولان برای حل مشکلات اقتصادی نباید به صورت بیانیه، گفتار و صحبت باشد و باید در سفره مردم به خصوص در این دو سه ماه پایان سال دیده شود که اینگونه هم خواهد بود.

سید جلیل میرمحمدی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «یزدرسا» با اشاره به حضور میلیونی روز گذشته ملت ایران که به صحنه ای از اتحاد مقدس ایرانیان تبدیل شد، گفت: روز گذشته ملت عزیز ایران در مسیر تبعیت از فرمان رهبری، علی‌رغم انتقادی که نسبت به وضعیت معیشتی و برخورد با مفسدان و رانت‌خواران داشتند حماسه‌وار و شگفت‌انگیز در صحنه حاضر شدند این حضور در شرایطی بود که دعوت مردم از فضای مجازی ممکن نبود.

وی ادامه داد: ملت ایران با خروش خود اقدامات اغتشاشگران و تروریست‌های مسلح را محکوم کردند، اقدام مزدورانی که به هیچ چیز و هیچ‌کس رحم نمی‌کنند، زیرساخت‌های کشور، قرآن، مسجد و حسینیه را به آتش می‌کشند و حتی کودک و پرستار این مملکت را به شهادت می‌رسانند و در مقابل ملت ایران علیرغم همه اعتراضات به‌حقی که داشتند با حضور در صحنه اقتدار خودشان را نشان دادند.

نماینده مردم تفت و میبد در مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: در این حضور مردمی باید به اعتراضات به حق مردم توجه شود، ملت ایران درخواست‌های عاجلی برای رسیدگی به مشکلات از مسئولان دارند و مسئولان نیز باید در این زمینه تلاش کنند و تلاش مسئولان نباید به صورت بیانیه، گفتار و صحبت باشد و باید در سفره مردم به خصوص در این دو سه ماه پایان سال دیده شود که اینگونه هم خواهد بود.

وی اضافه کرد: امروز در جلسه غیررسمی مجلس شورای اسلامی برای حل مشکلات معیشتی مردمی تدابیری اندیشیده شد و پیشنهاداتی ارائه شد و قرار شد که در همین روزها مسئولان دولتی نیز به مجلس دعوت بشوند که بتوان یک سری اقدامات عاجل به خصوص برای اقشار حقوق‌بگیر ثابت، مجموعه کارگران، معلمان، بازنشسته‌ها و... هم برای دو سه ماه آخر سال و هم در بودجه ۱۴۰۵ صورت گیرد تا بخشی از مشکلات ناشی از افزایش نرخ ارز جبران شود.

میرمحمدی گفت: برای سه ماه آخر سال و به خصوص ماه رمضان اقدامات بسیار خوبی توسط دولت در حال انجام است و قول‌هایی توسط دولت داده شده است که با نهایی شدن آن اطلاع‌رسانی خواهد شد.

وی ضمن قدردانی از نیروهای مسلح و حافظ امنیت در برقراری امنیت و آرامش در کشور گفت: نیروهای مسلح ما جدای از مردم نیستند و مردم هم از جدای نیروهای مسلح نیستند، به جرات می‌توان گفت تنها کشوری که نیروهای مسلح آن از مردم است کشور ایران است، بسیج ، پاسدار و نیروهای انتظامی همه از دل مردم هستند و خانواده‌های شهدای نظامی و انتظامی ما نیز همراه با ملت ایران جانانه در صحنه حضور پیدا کردند و اعلام حمایت و همبستگی با ملت ایران داشتند.

میرمحمدی گفت: ما مسئولان باید در بحث معیشت، حقوق و مزایای نیروهای مسلح نهایت تلاش را داشته باشیم که هم در بودجه ۱۴۰۵ و هم برای سال جاری اقدامات خوبی در حال انجام است که متعاقباً اطلاع‌رسانی خواهد شد.

وی با اشاره به دو کلیدواژه همت و هویت در پیام تجلیل رهبر معظم انقلاب از حضور ملت ایران تأکید کرد: حضور مردم در این شرایط خاص و به خصوص پس از جنگ ۱۲ روزه با وجود مشکلات متعددی که دارند واقعاً در سطح دنیا بی‌نظیر است، این اعلام حمایت از نظام اسلامی و رهبری پیرو رهبری جز از مردم مسلمان، معتقد، متدین و تابع ولایت فقیه ایران جای دیگر نمی‌توان دید و مختص تمدن اسلامی و ایرانی ماست و این هویت مردم عزیز ماست که اینگونه پابه‌کار کشور و فرهنگ خود در همه صحنه‌ها حضور دارند و در حمایت از دین، شرف، نظام اسلامی خود و پرچم سه رنگ مزین به نام الله خود ایستاده‌اند.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!