جانشین انتظامی استان یزد خبر داد:
کشف پلیاتیلن احتکار شده در یزد
جانشین انتظامی استان یزد از کشف ۱۷۵ تن و ۲۰۰ کیلوگرم مواد اولیه پلیاتیلن احتکارشده به ارزش بیش از ۴۳۷ میلیارد ریال در یک شرکت تجاری استان یزد خبر داد و گفت: در این پرونده یک متهم به سازمان تعزیرات حکومتی معرفی شد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «یزدرسا»، به نقل از خبرگزاری پلیس، سیدمحمدطاهر موسوی گفت: در راستای مقابله با احتکار کالا، مأموران پلیس امنیت اقتصادی استان با انجام اقدامات اطلاعاتی از احتکار مقادیری مواد اولیه در یک شرکت تجاری مطلع شدند.
وی افزود: مأموران پس از انجام تحقیقات میدانی، محل دقیق شرکت را شناسایی کردند و با اخذ مجوز قضائی از انبار این شرکت بازدید به عمل آوردند که در نتیجه آن، ۱۷۵ تن و ۲۰۰ کیلوگرم مواد اولیه پلیاتیلن احتکارشده کشف شد.
جانشین انتظامی استان یزد اظهار داشت: کارشناسان ارزش این محموله را بیش از ۴۳۷ میلیارد ریال برآورد کردهاند و در این خصوص پرونده تشکیل و یک متهم برای سیر مراحل قانونی به سازمان تعزیرات حکومتی معرفی شد.
انتهای خبر/
لینک کوتاه خبر
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!