حالت تاریک
شنبه, 24 آبان 1404
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری یزد رسا هستید؟
دستگیری باند ۴ نفره تبهکاری در یزد
فرمانده انتظامی استان یزد مطرح کرد:

دستگیری باند ۴ نفره تبهکاری در یزد

فرمانده انتظامی استان یزد گفت: یک باند چهار نفره تبهکار را که اعضای آن مجموعاً دارای حدود ۲۰ فقره سوابق مجرمیت و محکومیت در دستگاه قضایی و پلیسی بودند، شناسایی و در عملیاتی غافلگیرکننده توسط ماموران پلیس دستگیر کنند.

به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «یزد رسا»، احمد نگهبان در نشستی با اصحاب رسانه از دستگیری یک باند چهار نفره اراذل و اوباش سابقه‌دار در یزد خبر داد و گفت: در راستای ارتقای امنیت اجتماعی و اجرای طرح امنیت محل‌محور، مأموران زبده پلیس اطلاعات استان یزد با رصد دقیق و تعقیب و مراقبت حرفه‌ای، اعضای این باند را قبل از هرگونه اقدام مجرمانه دستگیر کردند.

وی اظهار داشت: این باند تبهکاری که هر چهار نفر آنان در مجموع حدود ۲۰ فقره سابقه مجرمیت و محکومیت در دستگاه‌های قضایی و انتظامی داشتند، مدتی تحت رصد اطلاعاتی پلیس قرار گرفته بودند و در زمانی که تصور نمی‌کردند، در ساعت ۲:۴۵ بامداد طی یک عملیات حرفه‌ای زمین‌گیر شدند.

فرمانده انتظامی یزد افزود: در بازرسی از متهمان انواع ادوات و ابزار مجرمانه از جمله مقدار قابل توجهی مواد مخدر از نوع گل، ۱۳ دستگاه تلفن همراه، ۱۰ قبضه سلاح سرد شامل چاقو، قمه و شمشیر و تجهیزات دیگر کشف شد.

وی با بیان اینکه این باند در حوزه قاچاق انسان نیز فعال بوده، تصریح کرد: خودروهای توقیف شده از این افراد چندین بار در ایست‌های بازرسی پلیس مشاهده و ثبت شده بود حتی یکی از خودروها دارای ۶ محل اصابت گلوله بود که نشان می‌دهد برای فرار از پلیس خودروهای خود را از نظر موتور، سرعت، کیفیت و حتی سیستم‌های دودزا و میخ‌ریز تقویت کرده بودند.

این مقام مسئول افزود: سوابق این چهار نفر در حوزه شرارت نیز محرز است و به عنوان اراذل و اوباش سطح یک، تحت چتر اطلاعاتی پلیس قرار گرفته بودند بر همین اساس، از این پس این افراد یا باید در زندان باشند یا تحت نظارت و پایش کامل پلیس به‌هیچ‌وجه اجازه فعالیت آزادانه به آنان داده نخواهد شد.

وی با اشاره به اینکه سرکرده این باند پس از آزادی از زندان بدون عبرت‌گیری مجدداً وارد فعالیت‌های مجرمانه شده بود، اذعان داشت: این آخرین باری است که نام این افراد را در حوزه اوباشگری خواهید شنید.از این پس آنان به‌صورت محسوس و نامحسوس تحت کنترل کامل پلیس خواهند بود و باید خود را مرتباً به پلیس معرفی کنند.

وی تأکید بر اینکه مبارزه با اراذل و اوباش خط قرمز پلیس است، گفت: در نبود پلیس، اوباش با قدرت‌نمایی و گردن‌کشی امنیت مردم را خدشه‌دار می‌کنند، از شهروندان اخاذی می‌کنند و موجب ارعاب جامعه می‌شوند تنها درباره همین باند، تاکنون ۷۰ شهروند گزارش‌ها و شکایاتی ثبت کرده‌اند که همگی در اختیار مقام قضایی قرار خواهد گرفت.

وی ادامه داد: اظهار ندامت و پشیمانی بعد از افتادن در دام پلیس دیگر فایده‌ای ندارد. همین امروز به مسیر سالم برگردید و از اقدامات مجرمانه فاصله بگیرید؛ در غیر این صورت پلیس به سراغ شما خواهد آمد و برخورد شدید و قانونی در انتظار شماست.

وی  گفت: عملیات اخیر نتیجه ۱۵ روز کار شبانه‌روزی و حرفه‌ای مأموران پلیس اطلاعات استان بود و این تلاش‌ها برای حفظ امنیت مردم ادامه‌دار خواهد بود همکاران من عهد بسته‌اند آرامش خود را فدای امنیت و آسایش شهروندان کنند و این مسیر هرگز تعطیل‌بردار نیست.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!