حالت تاریک
چهارشنبه, 07 مرداد 1405
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری یزد رسا هستید؟
صعود کوهنوردان خاتم به قله محمد حنفیه
با حضور ورزشکاران شهرستان خاتم انجام شد؛

صعود کوهنوردان خاتم به قله محمد حنفیه

به مناسبت ایام میلاد امام رضا (ع) و هفته معلم و کارگر، صعود کوهنوردان به قله ۳۸۰۰ متری محمد حنفیه در استان فارس با حضور جمعی از ورزشکاران شهرستان خاتم برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «یزدرسا» به نقل از روابط عمومی اداره ورزش و جوانان شهرستان خاتم، به مناسبت ایام میلاد امام رضا (ع) و هفته معلم و کارگر، برنامه صعود کوهنوردی به ارتفاعات محمد حنفیه با ارتفاع ۳۸۰۰ متر در رشته‌کوه‌های سرچهان فارس، با حضور جمعی از ورزشکاران و علاقه‌مندان به طبیعت برگزار شد.

در این برنامه که با هدف ترویج فرهنگ ورزش همگانی، گرامیداشت مناسبت‌های مذهبی و تقویت روحیه نشاط و همدلی برگزار گردید، کوهنوردان با صعود به قله محمد حنفیه، این ایام خجسته را گرامی داشتند.

شرکت‌کنندگان در این صعود، ضمن بهره‌مندی از فضای طبیعی منطقه، بر اهمیت ورزش در سلامت جسم و روح تأکید کردند و این برنامه را گامی مؤثر در جهت توسعه فعالیت‌های ورزشی و فرهنگی در سطح شهرستان دانستند.

گفتنی است ارتفاعات محمد حنفیه به‌عنوان یکی از مقاصد مناسب کوهنوردی در منطقه، همواره مورد توجه ورزشکاران و طبیعت‌دوستان قرار دارد.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!