حالت تاریک
پنج‌شنبه, 15 آبان 1404
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری یزد رسا هستید؟
ضرورت ایجاد تحول بنیادین در آموزش و پرورش
وزیر آموزش و پرورش مطرح کرد:

ضرورت ایجاد تحول بنیادین در آموزش و پرورش

وزیر آموزش و پرورش گفت: ایجاد تحول بنیادین و اساسی در آموزش و پرورش یک ضرورت و نیاز است و لازمه در این زمینه اقدامات لازم را انجام دهیم.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «یزدرسا»، علیرضا کاظمی وزیر آموزش و پرورش در شورای آموزش و پرورش استان یزد  که با حضور استاندار و نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی برگزار شد با اشاره به  اینکه دوست داشتم از مناطق محروم تر استان در زمینه آموزش و پرورش بازدید کنم، اظهار داشت: موفقیت بی‌نظیر استان یزد مدیون یک کار تیمی است که این تیم شامل معلمان، نمایندگان، استاندار و... است.

وی ادامه داد: ایجاد تحول بنیادین و اساسی در آموزش و پرورش یک ضرورت و نیاز است و لازمه در این زمینه اقدامات لازم را انجام دهیم.

وزیر آموزش و پرورش با تأکید بر اینکه تحول در سیستم آموزش و پرورش یک کار سخت و پیچیده است، گفت: نظام مسائل آموزش و پرورش در دوبخش کوتاه مدت و بلند طراحی شده و این تغییرات باید مانند یک قطار در حال حرکت که نیاز به تعمیر دارد انجام شود.

کاظمی با تأکید براینکه کم توجهی و غفلت به نظام آموزش و پرورش عامل بسیاری از مشکلات و چالش های امروز جامعه است.

وی ادامه داد: همان موفقیت‌های حاصل شده در سطح کشور نیز حاصل توجه اندک به نظام آموزش و پرورش است و همگان باید بدانند کوچک انگاری مسائل آموزش و پرورش عامل بسیاری از مشکلات است.

وی با اشاره به اینکه تحول را با چرخش از نظام آموزشی به تربیتی در حال انجام هستیم گفت: فقط برنامه درسی آموزش و پرورش را بخواهیم تغییر بدهیم هفت سال زمان می‌برد.

کاظمی با اشاره به معلمان طرح امین و نهضت سواد آموزی عملا در ساختار آموزش و پرورش نبوده‌اند و طی یک تفاهم با حوزه علمیه در آموزش و پرورش مشغول به فعالیت بودند ولی امروز ادعا و درخواست استخدام دارند گفت: نیروهای خرید خدمات نیز به همین مدل بوده ولی به روش های مختلف آنها را حق التدریس کردیم و به نمایندگی از آن‌ها و علیرغم تمام مسائل، دغدغه‌های آنها را پیگیری می‌کنم.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!