مدیر استاندارد یزد عنوان کرد:
عدم رعایت خالص فروشی شیرینی کمفروشی تلقی میشود
مدیرکل اداره استاندارد استان یزد گفت: عدم رعایت خالص فروشی شیرینی، کمفروشی تلقی و جرایم خاص خود را به دنبال دارد.
به گزارش پایگاه خبری «یزدرسا» به نقل از روابطعمومی اداره استاندارد یزد، حمید مطهری در آستانه فرارسیدن ماه مبارک رمضان افزود: طرحهای خالص فروشی شیرینی، پایش کمفروشی، عیدانه و ویژه ماه مبارک رمضان، چونان گذشته و همزمان با سراسر کشور باقوت تمام دنبال میشود.
وی ابراز داشت: طرحهای مذکور با محورهای نظارت بر کیفیت کالاها و خدمات، در مراکزی نظیر فروشگاههای زنجیرهای، رستورانها، پایانههای مسافربری، فرودگاهها و ایستگاههای قطار، مراکز اقامتی، میادین میوه و ترهبار، خدمات قالیشویی و مراکز فروش شیرینی و آجیل، اجرا میشود.
مدیرکل استاندارد استان یزد به طرح خالص فروشی در شیرینیفروشیهای استان اشاره و تصریح کرد: بر اساس این طرح باید هزینه جعبه شیرینی هنگام فروش انواع شیرینی به طور مجزا محاسبه شود و فروشندگان مجاز نیستند جعبه را به قیمت شیرینی محاسبه نمایند.
این مسئول خاطرنشان کرد: در طرح یاد شده شیرینیفروشیها موظف به تعیین قیمت و وزن جعبه و خالص شیرینی به شکل جداگانه هستند و عدم رعایت این مسئله، کمفروشی تلقی میشود و واحدهای متخلف به تعزیرات معرفی خواهند شد.
وی با بیان اینکه این طرح از یک سال گذشته در استان آغاز شده است گفت: در ابتدای این طرح فقط پنج درصد شیرینیفروشیهای استان خالص فروشی شیرینی را رعایت میکردند که اکنون این رقم به ۷۰ درصد رسیده است.
مدیرکل استاندارد استان یزد یادآور شد: در ادامه اجرای این طرح، در برخی موارد شیرینیفروشیها در استان یزد، یکصد و ۵۰ میلیون ریال جریمه شدند.
حمید مطهری در مورد طرحهای پایش کمفروشی در واحدهای تولیدی استان گفت: جای بسی مباهات است که کمفروشی در واحدهای تولیدی استان نسبت به میانگین کشوری کمتر است.
وی با بیان اینکه هر هفته به طور متوسط هشت واحد تولیدی بزرگ صنعتی مورد پایش قرار میگیرد افزود: میانگین کمفروشی این واحدها در کشور بین ۲.۵ تا ۲.۹ درصد است که این رقم در استان ۲.۱ تا ۲.۲ درصد است.
انتهای خبر/