حالت تاریک
پنج‌شنبه, 08 مرداد 1405
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری یزد رسا هستید؟
مردم ایران برای انقلاب تا پای جانشان ایستاده‌اند
رئیس سازمان عقیدتی سیاسی فراجا:

مردم ایران برای انقلاب تا پای جانشان ایستاده‌اند

رئیس سازمان عقیدتی سیاسی فراجا گفت: نیروهای مسلح، جان خود را کف دست گرفته و در کف میدان هستند وهرگونه تهدیدی را به شدت پاسخ می‌دهند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «یزدرسا»، حجت الاسلام و المسلمین "علی شیرازی" امشب در اجتماع مردمی و مراسم گرامیداشت قائد شهید امت در حسینیه امیرچقماق یزد ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی، اظهارکرد: از شما مردم استان یزد به خاطر 47 شبانه روز حضور در خیابان ها قدردانی می‌کنم.

وی گفت: ملت ایران به دشمن نشان داد که از جنگ و موشک هیچ ترسی ندارند و پای انقلاب، نظام و ارزش‌های اسلامی ایستاده‌اند.

رئیس سازمان عقیدتی سیاسی فراجا با بیان اینکه مردم ایران با حضور در خیابان‌ها اعلام کردند که برای انقلاب تا پای جانشان ایستاده‌اند افزود: دشمنان نمی‌فهمیدند که این ملت بر سر فرمانده خود و ولایت فقیه با کسی معامله نمی‌کند و مردم ایران با شهادت فرزندانشان محکم‌تر می‌شوند.

شیرازی گفت: امروز به سخنان امام شهیدمان باور داریم و تا نابودی قدرت استکباری آمریکا کوتاه نخواهیم آمد و تا آخر، پای نظام و جمهوری اسلامی می‌مانیم.

رئیس سازمان عقیدتی سیاسی فراجا خاطرنشان کرد: نیروهای مسلح، جان خود را کف دست گرفته و در کف میدان هستند و هرگونه تهدیدی را به شدت پاسخ می‌دهند.

وی افزود: دشمنان نمی‌توانند مردمی را که در مکتب حضرت سیدالشهدا تربیت شده‌اند شکست دهند و این مردم با هیچ استکباری آشتی نخواهند کرد.

شیرازی در خاتمه یادآور شد: ما سربازان ایران اسلامی تا آخرین قطره خون زیر پرچم امام "مجتبی حسینی خامنه ای" ایستاده ایم و از انقلاب دفاع می‌کنیم.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!