حالت تاریک
شنبه, 24 آبان 1404
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری یزد رسا هستید؟
ورود تاکسی‌های برقی به یزد در مراحل نهایی
شهردار یزد خبر داد:

ورود تاکسی‌های برقی به یزد در مراحل نهایی

شهردار یزد از انجام مذاکرات نهایی برای ورود تاکسی‌های برقی اینترنتی به ناوگان حمل‌ و نقل عمومی شهر یزد خبر داد.

ابوالقاسم محی‌الدینی در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «یزد رسا» از انجام مذاکرات نهایی برای ورود تاکسی‌های برقی اینترنتی به ناوگان حمل‌ و نقل عمومی شهر  یزد خبر داد.

وی با اشاره به برگزاری جلسه با شرکت‌ فعال در حوزه تاکسی‌های اینترنتی در چند شهر کشور اظهار کرد: با این شرکت تفاهم اولیه انجام شده و قرار است طی روزهای آینده نمایندگان شرکت برای بازدید از محل‌های پیشنهادی نصب ایستگاه‌ها و شارژرهای برقی به یزد مراجعه کنند.

شهردار یزد افزود: طبق توافق اولیه، این شرکت در مرحله نخست ۵۰ دستگاه تاکسی برقی اینترنتی وارد یزد خواهد کرد و در ادامه تعداد این خودروها تا ۲۵۰ دستگاه افزایش می‌یابد. با این حال، روند کار به دلیل برخی مسائل هنوز نهایی نشده است اما امیدواریم طی یک تا دو ماه آینده توافق به مرحله امضا برسد.

وی گفت: در صورت نهایی شدن قرارداد، خودروها حداکثر طی ۶ تا ۹ ماه وارد یزد شده و به ناوگان حمل‌ و نقل عمومی افزوده می‌شوند.

شهردار یزد با تأکید بر مزایای استفاده از تاکسی‌های برقی اینترنتی گفت: این خودروها علاوه بر ظاهر یکپارچه و زیبایی که دارند، از نظر ایمنی نیز در سطح خوبی قرار دارند و مهم‌ترین مزیت آن‌ها برقی بودن و عدم مصرف سوخت فسیلی است که علاوه بر صرفه‌جویی اقتصادی، نقش مهمی در کاهش آلودگی هوا دارد.

وی درباره نرخ کرایه این تاکسی‌ها نیز گفت: تلاش ما این است که کرایه‌های تاکسی اینترنتی به گونه‌ای تعیین شود که در رقابت با تاکسی‌های معمولی قرار بگیرد تا مردم به دلیل ایمنی بالا و قیمت مناسب، استفاده از آن‌ها را ترجیح دهند.

محی‌الدینی با اشاره به ضرورت توسعه ناوگان برقی در یزد خاطرنشان کرد: در آینده ناگزیر به استفاده از خودروها و موتورسیکلت‌های برقی هستیم. با توجه به مصرف بالای بنزین و نیاز کشور به واردات سوخت، گسترش حمل‌ و نقل برقی یک ضرورت است. از سوی دیگر، باتوجه به تعداد زیاد موتورسیکلت‌ها و نیاز مردم به حمل‌ و نقل عمومی، ورود تاکسی‌های اینترنتی برقی می‌تواند اقدامی بسیار مؤثر برای یزد باشد.

وی با ابراز امیدواری نسبت به هرچه سریع‌تر عملیاتی شدن این اقدام افزود: حتی اگر اجرای کامل این طرح در این دوره مدیریتی محقق نشود، آغاز آن گامی بزرگ برای تجهیز ناوگان حمل‌ونقل عمومی شهر خواهد بود.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!