حالت تاریک
شنبه, 15 شهریور 1404
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن سایت خبری یزد رسا هستید؟
کشف 3 هزار لیتر سوخت قاچاق در یزد
مدیرکل گمرک استان یزد خبر داد:

کشف 3 هزار لیتر سوخت قاچاق در یزد

مدیرکل گمرک استان یزد در خصوص کشف یک مورد سوخت قاچاق گفت: مأموران این گمرک بیش از ۳ هزار لیتر سوخت قاچاق را کشف کردند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «یزدرسا»، به نقل از روابط عمومی اداره‌کل گمرک استان یزد، محمد قاسم‌پور در خصوص نحوه کشف سوخت قاچاق در استان یزد اظهار کرد: این میزان سوخت با هوشیاری و رصد مأموران حراست و همکاری مأموران یگان حفاظت و درب خروج گمرک یزد از جوف محموله کالای صادراتی کشف شده است.

وی در ادامه در خصوص جزئیات محموله مکشوفه بیان داشت: این میزان سوخت که شامل ۴۴ گالن ۷۰ لیتری مشکوک به نفت‌گاز می‌باشد، از بین اقلام صادراتی اظهاری بارگیری شده بر روی یک دستگاه کامیون کشف شد.

مدیرکل گمرک استان یزد در پایان تأکید کرد: محموله مکشوفه به شرکت نفت استان تحویل شده و پرونده اعلام جرم قاچاق بر علیه متهمان برای سیر مراحل قانونی تحویل مرجع قضائی گردیده است.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!