حالت تاریک
یکشنبه, 01 شهریور 1405
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری یزد رسا هستید؟
برای اسلام می‌جنگیم

برای اسلام می‌جنگیم

شهید محمدرضا بیک پور شورکی ۲۰ مرداد ۱۳۵۰ در محله شهیدیه میبد به دنیا آمد و سرانجام ۲۱ خرداد ۱۳۶۶ در جاده خرمشهر - اهواز بر اثر انفجار نارنجک و شکستگی سر و خونریزی مغزی به شهادت رسید.

آیات ۱۴۵ تا ۱۴۶ سوره مبارکه انعام

دل‌هایمان را با نور قرآن روشن کنیم؛

آیات ۱۴۵ تا ۱۴۶ سوره مبارکه انعام

در ساعات آغازین بیست‌و‌پنجم مهرماه، این لحظات و ثانیه‌های شروع روز تازه را با تلاوت سوره انعام منور کنیم.

برگزاری جشنواره غذا سالم توسط مدارس خاتم‌الانبیا یزد

گزارش تصویری؛

برگزاری جشنواره غذا سالم توسط مدارس خاتم‌الانبیا یزد

جشنواره غذا سالم توسط مدارس خاتم‌الانبیا یزد، صبح امروز در محل حسینیه ثارالله برگزار شد.

هنرهای نمایشی در قلب کویر احیا می‌شود؟

نگاه تحلیلی به وضعیت تئاتر استان یزد؛

هنرهای نمایشی در قلب کویر احیا می‌شود؟

حوزه هنرهای نمایشی به‌ خصوص تئاتر در کشور و به دنبال آن در یزد با چالش‌ها و مسائلی دست به گریبان است که از جمله آن‌ها کمبود بودجه و منابع مالی است که این امر باعث محدودیت در تولید آثار و اجرای نمایش‌ها می‌شود.

برگزاری 3 رویداد فرهنگی و هنری در یزد

مدیرکل ارشاد اسلامی استان یزد خبر داد:

برگزاری 3 رویداد فرهنگی و هنری در یزد

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان یزد از برگزاری مراسم بزرگداشت حافظ شیرازی، مراسم بزرگداشت فرخی یزدی شاعر آزادی‌خواه یزد و گشایش نمایشگاه آثار اساتید خوشنویسان یزد خبر داد.

۳۶ طراح لباس در یزد تأییدیه گرفته‌اند

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان یزد:

۳۶ طراح لباس در یزد تأییدیه گرفته‌اند

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان یزد با اشاره بر ضرورت فراگیری پوشاک عفیفانه در جامعه گفت: در حال حاضر ۳۶ طراح لباس در یزد از فرهنگ و ارشاد اسلامی تأییدیه گرفته‌اند و به‌عنوان طراحان رسمی مد و لباس شناخته می‌شوند.

Image