حالت تاریک
شنبه, 21 مهر 1403

افزایش مشارکت در انتخابات چه تاثیری دارد؟

افزایش مشارکت در انتخابات چه تاثیری دارد؟

حضور حداکثری مردم در عرصه‌های مختلف سیاسی کشور باعث می‌شود تا دست مسئولان برای دفاع از کشور بازتر باشد.

به گزارش «یزدرسا»، داشتن سرمایه اجتماعی از جمله مواردی است که به دولت‌ها برای دفاع از کشور خود در عرصه بین‌المللی اعتبار می‌بخشد.

 وجود یک جوامعی با سرمایه اجتماعی بالا، باعث می‌شود که افراد با همکاری و اعتماد به یکدیگر، بهترین راه برای مقابله با تهدیدات بین‌المللی را پیدا کنند.

 از طریق افزایش سرمایه اجتماعی، افراد آمادگی بیشتری برای حمایت از کشورشان در مواجهه با چالش‌های بین‌المللی پیدا می‌کنند.

یکی از مواقعی که میزان سرمایه اجتماعی یک کشور سنجیده می‌شود، انتخابات است. حضور مردم در انتخابات اهمیت بسزایی برای قدرت کشور و اصلاح امور دارد. زیرا با شرکت فعال مردم در انتخابات، نظام سیاسی کشور به گونه‌ای تقویت می‌شود که نتایج آن نشانگر اراده مردم است. 

انتخابات به مردم فرصت می‌دهد تا شخصیت‌های مناسب و قابل اعتماد را به مسئولیت‌های عمومی برسانند، که منجر به بهبود اداره کشور و ارتقای زندگی مردم می‌شود. 

به علاوه، حضور فعال مردم در انتخابات باعث تقویت اصول دموکراسی و حقوق بشر شده و به توسعه پایدار و عادلانه کشور کمک می‌کند.

افزایش مشارکت در انتخابات چه تاثیری دارد؟

علی پوردهقان، کارشناس مسائل سیاسی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «یزدرسا» اظهار کرد: همواره حضور مردم در عرصه‌های مختلف از جمله انتخابات باعث می‌شود تا راه برای مسئولان جهت دفاع از منافع کشور در عرصه بین‌المللی باز باشد.

 

وی با بیان اینکه مصونیت و اقتدار کنونی کشور از اهمیت بالای برخوردار است و باید برای حفظ آن تلاش کرد، گفت: حضور حداکثری مردم در عرصه‌های مختلف سیاسی کشور باعث سرعت‌بخشی به رشد و توسعه کشور می‌شود.

 

دهقان‌پور ادامه داد: یکی از شاخصه‌های رونق دموکراسی در کشورها، حضور مردم در صحنه‌های مختلف سیاسی است. مشارکت حداکثری باعث به رخ کشیدن سرمایه اجتماعی کشور در عرصه بین‌المللی شده و مسئولان می‌توانند در حوزه سیاست خارجی قاطعانه از منافع کشور دفاع کنند.

 

کارشناس مسائل سیاسی با بیان اينکه پایه‌های دموکراسی در نظام جمهوری اسلامی نهادینه شده است، تصریح کرد: دولت وظیفه دارد تا برای رفع مشکلات کشور در عرصه‌های مختلف تلاش کند؛ وقتی کسی در انتخابات شرکت نکند، در واقع خود را نسبت به حل مشکلات کشور بی‌تفاوت نشان داده و قاعدتا نباید در آینده نسبت به مسائل کشور اعتراضی داشته باشد.

 

دهقان‌پور یادآور شد: مشارکت حداکثری مردم در انتخابات آنقدر در مسائل مختلف کشور اثر دارد که دشمن تمام قوای خود را به میدان می‌آورد تا با تاثیرگذاری سوء بر افکار عمومی، این مشارکت را کاهش داده و در نهایت کشور را به ضعف بکشاند و در نهایت بتواند در مسائل مختلف کشور دست‌اندازی کند.

 

وی گفت: امنیت مقوله‌ای است که از میزان همراهی مردم با حاکمیت تأثیر می‌پذیرد؛ به همین دلیل است که دشمن تلاش می‌کند تا مشارکت در انتخابات را پایین بیاورد اما خوشبختانه مردم بصیر ایران همیشه و در صحنه‌های حساس به میدان آمده و مانع تفرقه‌افکنی دشمن شده و به وظیفه خود عمل کرده‌اند.

 

کارشناس مسائل سیاسی با بیان اينکه بصیرت، شور، اراده و وحدت لازم خلق حماسه در چهاردهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری است، تصریح کرد: هرچه مشارکت‌ در انتخابات بیشتر باشد، دایره امنیتی داخلی و خارجی کشور گسترده‌تر خواهد شد و در نهایت آرامش را برای کشور و دوست‌داران انقلاب اسلامی رقم خواهد زد.

 

دهقان‌پور اظهار کرد: علاوه بر تأثیرگذاری مشارکت در انتخابات در مسائل امنیتی بین‌المللی، مشارکت فعال مردم در انتخابات به رشد و توسعه کشور کمک کرده و دست مسئولان را برای دفاع در تمام زمینه‌های اقتصادی، امنیتی، نظامی، اجتماعی و ... باز می‌گذارد.

 

وی عنوان کرد: با رأی حداقلی و یا حداکثری رئیس‌جمهور ‌کشور تعیین خواهد شد؛ کسی که به مدت چهار سال سرنوشت کشور را در دست خواهد داشت. از این‌ رو امام خمینی (ره) مشارکت در انتخابات را یک تکلیف عنوان کرد.

 

افزایش مشارکت در انتخابات چه تاثیری دارد؟

امید که مردم با بصیرت ایران با خلق حماسه‌ای دیگر، به خوبی از کشور و انقلاب اسلامی پاسداری کرده و قدردانی از رئیس جمهور شهید و همچنین پشتیبانی از انقلاب و نظام را به دوست و دشمن اعلام کنند.

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از