چراغ راه؛
تولد فرزند عزم پدر را نشکاند
شهید «سید اصغر حسینی گاریزی» یکم اردیبهشت ماه ۱۳۴۵ در روستای حسین آباد از توابع شهرستان تفت به دنیا آمد و سرانجام ۲۰ مهرماه ۱۳۶۴ در شلمچه به شهادت رسید.
به گزارش پایگاه خبری «یزدرسا»، شهید سید اصغر حسینی گاریزی یکم اردیبهشت ماه ۱۳۴۵ در روستای حسین آباد شفیع پور از توابع پشتکوه شهرستان تفت دیده به دنیا گشود. پدرش سیدعباس کارگر بود و مادرش امالبنین نام داشت. وی در خانوادهای کشاورز و مستضعف کودکی را پشت سر نهاد و دوره اول تا چهارم ابتدایی را در مدرسه روستا محل تولد «حسین آباد» تحصیل کرد و خواندن و نوشتن را فرا گرفت.
سپس جهت ادامه تحصیل به روستای مجاور «رشکوئیه» واقع در ۳ کیلومتری روستای خود رفت که هر روز این مسافت را با پای پیاده طی می کرد. با تمام سختیها دوره ابتدایی را به پایان رساند و سال بعد در مدرسه راهنمایی همان روستا «رشکوئیه» ثبت نام کرد. وی که از وضعیت مالی خانواده باخبر بود. سیداصغر از کودکی در کنار تحصیل به پدر و مادر در کشاورزی و کارهای دیگر کمک می کرد. او علیرغم اصرار خانواده جهت ادامه تحصیل، تحصیل را رها کرد تا شاید بتواند گوشه ای از بار سنگین خانواده را بدوش بکشد. وی لحظه ای از وظایف دینی خود غافل نمی ماند و همیشه نمازش را اول وقت می خواند و برای شرکت در مجالس عزاداری اباعبدالله الحسین(ع) سر از پا نمی شناخت.
در مراسمات دینی حضوری فعال داشت و می گفت؛ مسلمان عملاً باید ثابت کند که بنده خداست خصوصاً ما شیعیان. سیداصغر بسیار دلرحم بود بطوری که اگر کسی از او درخواستی داشت در حد امکان درخواست طرف را رد نمی کرد مخصوصا اگر گرهای از دست او باز می شد. پرخاش کردن را دوست نداشت سعی می کرد عصبانیت خود را با صحبت و حرفهای حساب شده به طرف نشان دهد.
در سال ۱۳۶۲ با دختری از خانواده محترم و مذهبی و کشاورز از روستای کهدوئیه ازدواج نمود که حاصل این ازدواج دو پسر زیبا بود که پیش از رفتن به خدمت سربازی فرزند اولش سید محمد در ۱۴ دی ۱۳۶۳ چشم به جهان گشود. حتی تولد فرزند نتوانست عزم راسخ پدر را جهت دفاع از میهمن باز دارد و در اوایل سال ۱۳۶۴ به عنوان پاسدار با سمت تیربارچی راهی جبهه های حق علیه باطل شد. سرانجام ۲۰ مهر ماه ۱۳۶۴ در شلمچه بر اثر اصابت ترکش به سر به شهادت رسید و فرصت دیدن فرزند دوم خود را نیافت. پیکرش در گلزار شهدای روستای زادگاهش حسین آباد به خاک سپرده شد. فرزند دوم وی در ۲۹ بهمن ۱۳۶۴ پس از شهادت پدر به دنیا آمد و هادی نامگذاری شد.
انتهای خبر/