حالت تاریک
دوشنبه, 26 مرداد 1405
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری یزد رسا هستید؟
جابه‌جایی روزانه ۱۵ هزار مرسوله در جنگ رمضان
مدیرکل پست استان یزد مطرح کرد:

جابه‌جایی روزانه ۱۵ هزار مرسوله در جنگ رمضان

مدیرکل پست استان یزد گفت: تقریباً در ۵۰ روز گذشته، مدیریت و جابه‌جایی روزانه میانگین ۱۵ هزار مرسوله برای حفظ پیوند ارتباطی شهروندان در ایام بحران انجام شده و همچنان ادامه دارد.

حمیدرضا آقاجانی در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «یزدرسا» با اشاره به نقش‌آفرینی راهبردی اداره کل پست استان یزد در طول جنگ رمضان تاکنون، از اجرای هشت محور اساسی برای تداوم خدمات و پایداری شبکه ارتباطی استان خبر داد.

وی با تأکید بر آمادگی کامل شبکه پستی در شرایط جنگی، اظهار داشت: تقریباً در ۵۰ روز گذشته، مدیریت و جابه‌جایی روزانه میانگین ۱۵ هزار مرسوله شامل ۸ هزار مرسوله صادره و ۷ هزار مرسوله وارده جهت حفظ پیوند ارتباطی شهروندان در ایام بحران انجام شده و همچنان ادامه دارد.

مدیرکل پست استان یزد افزود: خوشبختانه ضریب موفقیت تحویل مرسولات به ۹۸ درصد رسیده که نشان‌دهنده دقت و تعهد بالای شبکه پستی استان در شرایط سخت جنگی است و این روند حفظ خواهد شد.

وی با اشاره به راه‌اندازی سامانه قبول آفلاین تصریح کرد: نرم‌افزار ثبت مرسولات به صورت آفلاین طراحی و عملیاتی شده و در حال حاضر، در موارد متعدد اختلال اینترنت، از توقف خدمات پستی جلوگیری کرده است.

آقاجانی از طراحی خطوط مواصلاتی جایگزین خبر داد و گفت: مسیرهای پستی بازطراحی شده و خطوط جایگزین شهری و برون‌شهری بر اساس سناریوهای مختلف بحران ایجاد شده و این خطوط فعالانه در حال خدمت‌رسانی هستند.

وی با اشاره به احداث نیروگاه خورشیدی پستی خاطرنشان کرد: پروژه نیروگاه خورشیدی پست استان با پیشرفت ۹۰ درصدی در حال اجراست و به زودی به بهره‌برداری کامل خواهد رسید تا تاب‌آوری زیرساختی در برابر قطعی برق ارتقا یابد.

مدیرکل پست یزد از آماده‌سازی ساختمان‌های پشتیبان استان خبر داد و بیان داشت: اماکن جایگزین تجهیز شده و اتاق سرور مرکزی ایمن‌سازی شده تا در صورت بروز شرایط اضطراری، انتقال سریع خدمات و پرسنل امکان‌پذیر باشد.

آقاجانی با اشاره به تمدید خودکار قرارداد پیمانکاران تصریح کرد: تمامی قراردادهای پیمانکاران و دفاتر پیشخوان بدون الزامات اداری رایج به مدت سه ماه تمدید شده و تاکنون هیچ وقفه‌ای در امورات روزمره همشهریان رخ نداده است.

وی در پایان به مدیریت جهادی بحران اشاره کرد و افزود: بیش از ۱۰ جلسه تخصصی پدافند غیرعامل و مدیریت بحران تشکیل شده و این جلسات به صورت مستمر در حال برگزاری است تا سناریوهای خدمات‌رسانی در ادامه تعطیلات و ایام نبرد به بهترین نحو اجرا شود.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!