حالت تاریک
یکشنبه, 11 مرداد 1405
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری یزد رسا هستید؟
ضرورت برخورد قاطع مسئولان با احتکار و گران‌فروشی
ائمه جمعه استان یزد مطرح کردند:

ضرورت برخورد قاطع مسئولان با احتکار و گران‌فروشی

ائمه جمعه شهرستان‌های استان یزد در خطبه‌های این هفته با اشاره به مشکلات اقتصادی بر ضرورت برخورد قاطع مسئولان با احتکار، گران‌فروشی و سوءاستفاده‌های اقتصادی تأکید کرده و خواستار تقویت نظارت‌ها و اجرای جدی عدالت اقتصادی شدند.

به گزارش خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «یزدرسا»، نماز جمعه این هفته در شهرستان‌های مختلف استان یزد با حضور گسترده و پرشور مردم مؤمن و انقلابی برگزار شد.

ائمه جمعه استان یزد در خطبه‌های این هفته با تأکید بر ضرورت حفظ وحدت، بصیرت و هوشیاری در برابر جنگ رسانه‌ای و عملیات روانی دشمنان، بر نقش ایمان، امید و مقاومت در عبور از شرایط حساس کشور تأکید کردند.

خطیبان جمعه همچنین با اشاره به مسائل اقتصادی، برخورد قاطع با مفاسد اقتصادی، احتکار، گران‌فروشی و سوءاستفاده از معیشت مردم را ضروری دانسته و خواستار اجرای عدالت اقتصادی، تقویت نظارت‌ها و حمایت جدی از تولید و خدمات شدند.

توجه به ساده‌سازی ازدواج، تقویت بنیان خانواده، فرزندآوری، مقابله با آسیب‌های فرهنگی و ترویج سبک زندگی اسلامی از دیگر محورهای مهم خطبه‌ها بود.

برخورد با متخلفان اقتصادی و اجرای عدالت اقتصادی ضروری است

آیت‌الله سید محمدرضا مدرسی در خطبه‌های نماز جمعه این هفته شهرستان یزد با اشاره به جنگ رسانه‌ای دشمنان بیان داشت: دشمنان اسلام و جمهوری اسلامی با استفاده از رسانه، فضای مجازی و عملیات روانی تلاش می‌کنند واقعیت‌ها را تحریف کرده و جامعه را دچار یأس و ناامیدی کنند، در حالی که واقعیت‌های میدانی خلاف این ادعاهاست.

وی در ادامه با اشاره به ماهیت جریان سلطه گفت: جریان سلطه با وجود اختلافات داخلی در دشمنی با ملت ایران و اسلام متحد است و از ابزارهای مختلف سیاسی، اقتصادی، امنیتی و رسانه‌ای برای اعمال فشار بر جمهوری اسلامی استفاده می‌کند.

امام جمعه موقت یزد در بخش اقتصادی بیان داشت: برخورد با متخلفان اقتصادی و کسانی که از شرایط عمومی جامعه سوءاستفاده می‌کنند ضروری است و اجرای عدالت اقتصادی باید با قاطعیت و جدیت دنبال شود.

وی با تأکید بر لزوم خدمت‌رسانی مسئولان افزود: مسئولان باید با روحیه جهادی و حضور میدانی، به‌صورت مستمر برای رفع مشکلات معیشتی مردم تلاش کنند و در مسیر حل مسائل جامعه اقدام قاطع داشته باشند.

آیت‌الله مدرسی در پایان با اشاره به نقش تولید در کشور بیان داشت: واحدهای تولیدی و خدماتی نقش اساسی در پایداری اقتصاد دارند و باید مورد حمایت قرار گیرند تا چرخه تولید و خدمات با قدرت ادامه یافته و معیشت مردم دچار آسیب نشود.

جنگ تحمیلی امروز به جنگ اراده‌ها تبدیل شده است

حجت‌الاسلام والمسلمین سید محمدحسن مدرسی در خطبه های نماز جمعه این هفته بخش مرکزی یزد با اشاره به شرایط کنونی کشور بیان داشت: جنگ تحمیلی امروز به جنگ اراده‌ها تبدیل شده و هرکس زودتر خسته شود بازنده این میدان خواهد بود و کارشناسان نیز از خستگی جبهه دشمن سخن می‌گویند.

وی در ادامه با اشاره به مواضع مخالفان مقاومت گفت: برخی مخالفان، با خودکفایی، انرژی هسته‌ای و استقلال کشور مخالفت دارند اما ملت ایران با حضور در صحنه پاسخ این تفکرات را خواهد داد و از مسیر مقاومت عقب‌نشینی نخواهد کرد.

امام جمعه بخش مرکزی یزد در حوزه اقتصادی بیان داشت: برای مقابله با گران‌فروشی، احتکار و کمبودسازی مصنوعی باید قرارگاه جهادی اقتصادی تشکیل شود تا از بروز فتنه‌های معیشتی در جامعه جلوگیری شود.

مدرسی با تأکید بر فرهنگ مصرف افزود: صرفه‌جویی در مصرف انرژی یک جهاد اقتصادی است و با مدیریت مصرف می‌توان بخشی از مشکلات ناترازی انرژی در کشور را برطرف کرد.

وی همچنین با اشاره به سیاست خارجی کشور بیان داشت: موضع‌گیری قاطع مسئولان در برابر کشورهای غربی مطابق انتظار مردم است و ملت ایران همچنان با حضور در صحنه از استقلال و حاکمیت کشور دفاع خواهد کرد.

نشانه‌های ضعف و افول آمریکا در عرصه جهانی آشکار شده است

حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا فتاحی در خطبه‌های نماز جمعه این هفته شهرستان ابرکوه امام جمعه ابرکوه در خصوص تحولات بین‌المللی و جنگ‌های اخیر بیان داشت: نشانه‌های ضعف و افول آمریکا در عرصه جهانی آشکار شده و پس از ناکامی در برابر جمهوری اسلامی، دشمنان در تحقق اهداف خود دچار شکست و سردرگمی شده‌اند و روند تحولات به نفع جبهه مقاومت پیش می‌رود.

وی با اشاره به قدرت منطقه‌ای جمهوری اسلامی گفت: امروز تنگه هرمز و معادلات منطقه‌ای نشان‌دهنده اقتدار ایران است و دشمنان با وجود فشارهای سیاسی و اقتصادی نتوانسته‌اند بر شرایط مسلط شوند و ایران در تعیین معادلات امنیتی نقش اصلی را ایفا می‌کند.

امام جمعه شهرستان ابرکوه در بخش مسائل اقتصادی بیان داشت: صرفه‌جویی در مصرف آب، برق، گاز و بنزین یک ضرورت جدی است و با توجه به شرایط موجود، مدیریت مصرف و کاهش هزینه‌های اضافی باید در دستور کار مردم و مسئولان قرار گیرد تا از بحران‌های انرژی جلوگیری شود.

فتاحی در خصوص فضای جنگ نرم و رسانه‌ای گفت: دشمن با تمرکز بر ایمان، امید، آگاهی، اعتماد و اتحاد مردم در فضای مجازی و رسانه‌ای به دنبال تضعیف جامعه است و جهاد تبیین و بصیرت‌افزایی بهترین راه مقابله با این جنگ نرم است.

وی در بخش پایانی سخنان خود در خصوص تحولات جهانی بیان داشت: نشانه‌های فشار بر آمریکا در عرصه‌های مختلف از جمله انتخابات، بحران انرژی و چالش‌های بین‌المللی آشکار شده و شرایط جهانی نشان‌دهنده کاهش نفوذ این کشور در معادلات قدرت است.

جایگاه خانواده در قالب جنگ نرم در حال تضعیف است

حجت‌الاسلام والمسلمین ابوذر صانعی در خطبه‌های نماز جمعه این هفته شهرستان اشکذر با اشاره به آیه نخست سوره نساء و سالروز ازدواج حضرت علی (ع) و حضرت فاطمه زهرا (س) بیان داشت: خداوند در قرآن کریم انسان‌ها را به تقوا، حفظ پیوندهای خانوادگی و صله‌رحم دعوت کرده و یادآور شده است که خانواده یکی از مهم‌ترین نهادهای رشد معنوی و اجتماعی جامعه است.

وی در ادامه با تأکید بر جایگاه ازدواج در اسلام گفت: ازدواج در نگاه دین تنها یک تصمیم شخصی نیست، بلکه نهادی اجتماعی و سازنده است که آثار گسترده‌ای در تربیت نسل آینده، شکل‌گیری نظم اجتماعی و ایجاد آرامش در زندگی دارد.

امام جمعه شهرستان اشکذر در خصوص سبک زندگی و فرهنگ ازدواج بیان داشت: در سال‌های اخیر برخی آداب و رسوم نادرست و نگاه‌های غیرواقعی مسیر ازدواج را برای جوانان دشوار کرده است، در حالی که اسلام همواره بر تسهیل ازدواج و پرهیز از سخت‌گیری تأکید داشته است.

صانعی با اشاره به تهدیدهای فرهنگی و اجتماعی افزود: در قالب جنگ نرم و ترویج سبک‌های زندگی نادرست، تلاش‌هایی برای کمرنگ کردن جایگاه خانواده صورت می‌گیرد و خانواده‌ها و جوانان باید با آگاهی و بصیرت در برابر این جریان‌ها ایستادگی کنند.

وی در پایان با تأکید بر اهمیت فرزندآوری و نقش خانواده گفت: تربیت فرزندان صالح از مهم‌ترین مسئولیت‌های خانواده است و جامعه‌ای که به تقویت بنیان خانواده و فرزندآوری توجه داشته باشد، آینده‌ای روشن‌تر و پایدارتر خواهد داشت.

آگاهی و بصیرت مردم در شرایط جنگ‌های ۱۴۰۴ قابل تقدیر است

حجت الاسلام والمسلمین سید عباس حسینی باقرآبادی در خطبه‌های نماز جمعه این هفته شهرستان بافق با اشاره به نقش مهم مردم در جریانات مختلف کشور بیان داشت: آگاهی و بصیرت مردم نسبت به مسائل کشور و جهان قابل تقدیر است و تحولات اخیر نشان‌دهنده اقتدار جمهوری اسلامی و ناکامی دشمنان در برابر ملت ایران است.

وی در ادامه با اشاره به سفر رئیس‌جمهور آمریکا به چین گفت: این سفر نشان‌دهنده افول و تحقیر آمریکا دانست و بیان کرد که آمریکا پس از ناکامی در ساقط کردن نظام جمهوری اسلامی، اکنون برای میانجی‌گری التماس می‌کند.

امام جمعه شهرستان بافق در خصوص موضوع ازدواج و سبک زندگی بیان داشت: ازدواج باید ساده، آگاهانه و بر اساس سیره اهل‌بیت (ع) باشد و هزینه‌های سنگین جهیزیه، مهریه‌های بالا و مراسم‌های پرخرج با فرهنگ اسلامی سازگار نیست و موجب سختی جوانان در تشکیل خانواده می‌شود.

حسینی باقرآبادی در خصوص بحران جمعیت و آینده کشور گفت: کاهش فرزندآوری و رواج تک‌فرزندی تهدیدی جدی برای آینده جامعه است و اگر این روند ادامه یابد، ساختار جمعیتی و هویت فرهنگی شهرها و مناطق دچار آسیب خواهد شد و باید سیاست‌های حمایتی تقویت شود.

وی با اشاره به مسائل اقتصادی در شرایط کنونی کشور بیان داشت: گرانی‌ها و تورم موجود تنها ناشی از شرایط بیرونی نیست بلکه بخش زیادی از آن ناشی از گران‌سازی و سوءاستفاده است و دستگاه‌های مسئول باید با احتکار و فساد اقتصادی برخورد قاطع، بازدارنده و شفاف داشته باشند.

وابستگی به بیگانگان سرنوشت تلخ و بحران‌زا دارد

حجت‌الاسلام والمسلمین علیرضا ابراهیمی بشکانی در خطبه‌های نماز جمعه این هفته شهرستان بهاباد در خصوص تحولات منطقه‌ای و جنگ‌های اخیر بیان داشت: کشورهای منطقه باید بدانند که در صورت پیروزی جبهه استکبار، این قدرت‌ها هیچ اعتنایی به دولت‌ها و حاکمان منطقه نخواهند داشت و هدف اصلی آن‌ها تصاحب منابع و ذخایر این منطقه است نه حمایت از کشورها و دولت‌ها.

وی با اشاره به تجربه تاریخی برخی کشورها گفت: همان‌طور که عراق در گذشته با تمام توان در اختیار آمریکا قرار گرفت، در نهایت دچار آسیب و بحران شد و سرنوشت مشابهی در انتظار دیگر کشورهایی است که به بیگانگان تکیه کنند.

امام جمعه شهرستان بهاباد در خصوص جایگاه جمهوری اسلامی ایران بیان داشت: جمهوری اسلامی ایران به برکت ایستادگی ملت‌های مقاوم منطقه امروز در جایگاهی قرار دارد که اگر این مقاومت نبود، هیچ‌یک از ملت‌ها حتی از منابع خود نیز بهره‌مند نمی‌شدند و آینده منطقه به روشنی قابل پیش‌بینی است.

ابراهیمی بشکانی در خصوص مسائل اجتماعی و ازدواج بیان داشت: ازدواج یک امر مقدس و اجتماعی است و سخت‌گیری‌های بی‌مورد در مهریه و هزینه‌های ازدواج برخلاف دستور دین است و این اقدامات نه‌تنها کمکی به استحکام خانواده نمی‌کند بلکه زمینه‌ساز افزایش اختلاف و طلاق می‌شود.

وی همچنین پیرامون وضعیت جمعیتی کشور گفت: یکی از عوامل مهم در بحران جمعیت، سخت شدن امر ازدواج است و اگر در این زمینه اصلاحات جدی صورت نگیرد، آینده کشور با مشکلات جبران‌ناپذیری مواجه خواهد شد و همه باید برای تسهیل ازدواج جوانان نقش‌آفرین باشند.

مسئولان با مفاسد اقتصادی و احتکار مقابله کنند

حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالرضا محی‌الدینی در خطبه‌های نماز جمعه این هفته شهرستان مهریز در خصوص مسائل اجتماعی و ازدواج بیان داشت: ازدواج باید آگاهانه، ساده و بر اساس هم‌کف بودن باشد و از مهریه‌های سنگین و دخالت‌های بی‌مورد خانواده‌ها که موجب افزایش طلاق و آسیب به زندگی جوانان می‌شود باید پرهیز شود.

وی با اشاره به وضعیت اقتصادی کشور گفت: گرانی‌ها فشار سنگینی بر مردم وارد کرده و مسئولان باید با اصلاح ساختار اقتصادی، برخورد جدی با مفاسد، احتکار و گران‌فروشی و تقویت نظارت‌ها از معیشت مردم حمایت کنند.

امام جمعه شهرستان مهریز تأکید کرد: مسئولان کشور در شرایط کنونی باید با روحیه جهادی در جهت رفع مشکلات مردم و خدمت صادقانه به جامعه حرکت کنند.

محی‌الدینی همچنین در خصوص تحولات منطقه‌ای و موضوع مقاومت بیان داشت: دشمنان با ادعاهای واهی درباره ایران شکست خوردند و جایگاه آمریکا در منطقه تضعیف شده است؛ اقتدار جمهوری اسلامی و مقاومت ملت ایران موجب عقب‌نشینی دشمنان و تثبیت امنیت کشور شده است.

وی در خصوص فضای مجازی گفت: نباید اجازه داد برخی افراد با انتشار مطالب بی‌اساس موجب تخریب آبروی مردم شوند. وی افزود: پلیس فتا و دستگاه قضایی باید با هتک حرمت‌ها و انتشار محتوای مخرب در فضای مجازی با جدیت برخورد کنند.

حضور مردم صفحه درخشانی در تاریخ انقلاب اسلامی است

آیت‌الله علیرضا اعرافی در خطبه‌های نماز جمعه ماه این هفته شهرستان میبد با اشاره به مسائل اجتماعی و مردمی بیان داشت: حضور گسترده و آگاهانه مردم در صحنه‌های مختلف اجتماعی و سیاسی، یک صفحه درخشان در تاریخ انقلاب اسلامی است و همراهی جوانان، زنان، اصناف و نیروهای مردمی نشان‌دهنده پویایی و اقتدار جامعه اسلامی است.

وی در ادامه در خصوص مسائل اجتماعی و خانوادگی گفت: آسان‌سازی مسیر ازدواج جوانان، حمایت از فرزندآوری و توجه به مسئله مسکن از اولویت‌های مهم کشور است و همه دستگاه‌ها و خانواده‌ها باید برای تحکیم بنیان خانواده و حل مشکلات جوانان همکاری کنند.

امام جمعه شهرستان میبد در بخش تحلیل سیاسی و تحولات منطقه‌ای بیان داشت: آمریکا و صهیونیسم با وجود برخورداری از قدرت نظامی و رسانه‌ای، در شناخت واقعی میدان و ملت‌های منطقه دچار خطاهای محاسباتی شده‌اند و بسیاری از اهداف آنان در این جنگ ترکیبی محقق نشده است.

اعرافی با اشاره به تحلیل جنگ و تقابل جبهه مقاومت با دشمنان افزود: قدرت‌های استکباری با وجود امکانات گسترده، در برابر اراده ملت‌های مقاوم و جبهه مقاومت با ناکامی مواجه شده‌اند و تحولات منطقه نشان‌دهنده ضعف محاسباتی دشمنان است.

وی در پایان با گرامیداشت یاد شهدای خدمت گفت: شهدا، نیروهای نظامی، امنیتی و خدمتگزاران نظام اسلامی با ایثار و حضور در میدان، عزت، امنیت و اقتدار کشور را حفظ کرده‌اند و ملت ایران قدردان این مجاهدت‌هاست.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!