یادداشت؛
ملاک انتخاب اصلح در انتخابات چیست؟
هشتم تیرماه در راه است و برخی از ما هنوز هم برای انتخاب فرد اصلح، معیار و ملاک مشخص و عینی نداریم.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «یزدرسا»، عارفه جرشنو، فعال دانشجویی در یادداشتی نوشت: چند روزی بیشتر تا انتخابات زودهنگام ریاست جمهوری و انتخاب رئیس جمهوری که قرار است بر صندلی خدمت شهیدجمهور عزیزمان تکیه بزند، باقی نمانده است.
هشتم تیرماه در راه است و برخی از ما هنوز هم برای انتخاب فرد اصلح، معیار و ملاک مشخص و عینی نداریم؛ آنچه از بررسی و تحلیل عملکرد دولت آقای رئیسی و وضعیت گذشته و آینده کشور به نظر میرسد، در چند نکته قابل بیان است:
۱. مهمترین ویژگی دولت سیزدهم، تلاش شبانهروزی، خدمت بیمنت و خلوص نیت آقای رئیسی و تیم ایشان بود که اینک پس از شهادت شهید جمهور، این مهم بر کسی پوشیده نیست!
۲. مردمی بودن، سادهزیستی، حمایت از محرومان و مستضعفین، اخلاق مداری، تعهد و مسئولیتپذیری، پیروی از خط امام و انقلاب، صداقت و صمیمیت با مردم از دیگر ویژگیهای دولت سیزدهم بود که در رفتار و منش رئیس جمهور و بسیاری از مسئولان این دولت به خوبی نمایان میشد.
۳. باید از خود پرسید که آقای دکتر رئیسی، چگونه به یکباره شهید جمهور محبوب ملت ایران شد؟!
واقعیت این است که ایشان در تمام مسئولیتهای قبلی خود، کارنامه درخشان و پرافتخاری داشت؛ آن زمان که ایشان ریاست قوه قضائیه را عهدهدار شد، در اولین اقدام ۶۰ قاضی فاسد را برکنار کرد، تحول در قوه قضائیه با دغدغهمندی ایشان نسبت به مشکلات مردم از همان زمان آغازشد؛ سفرهای استانی دکتر رئیسی، دستاورد دوران ریاست جمهوری ایشان نبود، بلکه ایشان در سِمَت ریاست قوه قضائیه نیز خود را مقید به سفرهای استانی و ارتباط مستقیم با مردم میدانست.
۴. در زمانی که آیت الله رئیسی، تولیت آستان قدس رضوی را عهدهدار بود، ایجاد تحول و برقراری نظم در تمام ارکان سیستم اجرایی آستان قدس بر همگان مشهود شد؛ تشکیل سازمان فرهنگی آستان قدس رضوی، ساماندهی ساختار سازمان اقتصادی رضوی، راهاندازی نمایندگی آستان قدس در همه استانهای کشور، ساخت زائرشهر با ظرفیت پذیرش روزانه ۳ هزار زائر و برپایی زائرسراها در اطراف حرم مطهر رضوی، افزایش سه برابری ظرفیت طبخ غذای متبرک حرم به منظور استفاده حداکثری زائران از تبرکات، ساماندهی سامانه اینترنتی دریافت غذای متبرک حرم مطهر رضوی، توسعه فعالیتهای فرهنگی و حمایتی حرم و راهاندازی شهرک علم و فناوری از خدمات موثر و مثبت ایشان در سِمَت خادمالرضا و با هدف حفظ حرمت و کرامت زائرین بود.
۵. اینک که ما شهید جمهور را به عنوان رئیس جمهوری خدوم، محبوب، مجاهد و مردمی میشناسیم، باید بدانیم که این صفات نیکو به یکباره در ایشان ظهور نکرده، بلکه در تمام مسئولیتهای قبلی، این ویژگیها بارها تمرین شده و حالا در بالاترین مقام اجرایی کشور، خود را به مرحله ظهور همه جانبه رسانده است.
نتیجه آنکه برای یافتن فرد اصلح، باید به دنبال کارنامه و سوابق افراد در مسئولیتهای گذشتهشان برویم؛ آنها که فرصت خدمت در این کشور را داشته اما هیچ گام موثر و مثبتی در راستای حل مشکلات مردم برنداشتهاند، صلاحیت کافی برای اصلح بودن را ندارند!
آنها که در مسئولیتهای اجرایی قبلی خود، نمره قبولی را از مردم کسب نکردهاند، به طریق اولی صلاحیت کافی برای منتخب مردم بودن را ندارند و این بر همه ما روشن است!
دارا بودن کارنامه درخشان در مسئولیتهای سیاسی که نشان از میزان پایبندی افراد به راه امام ( ره) و انقلاب، مسئولیتپذیری، مردمی بودن و اخلاق مداری است، مهمترین ملاک تشخیص فرد اصلح در انتخابات است.
به امید آنکه دلهای ما با هدایت نور الهی به انتخاب فرد اصلح متمایل گشته و عقلهایمان اصلح را به درستی تشخیص دهد...