حالت تاریک
جمعه, 07 آذر 1404
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری یزد رسا هستید؟
نقش‌آفرینی گسترده بسیج یزد در جنگ 12 روزه
فرمانده سپاه الغدیر استان یزد مطرح کرد:

نقش‌آفرینی گسترده بسیج یزد در جنگ 12 روزه

فرمانده سپاه الغدیر استان یزد گفت: در جنگ 12 روزه شهر یزد به تقریباً یک‌هزار محله تقسیم شد و بیش از ۱۰ هزار نیروی بسیجی مسئولیت تأمین امنیت شهروندان در سطح استان را بر عهده گرفتند.

سردار علی غلامی در گفتگو با خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «یزد رسا» به مناسبت هفته بسیج و با اشاره به نقش‌آفرینی این نهاد در جنگ ۱۲ روزه استان یزد اظهار داشت:
در این ایام، شهر یزد به ۹۳۵ محله تقسیم‌بندی شد و بیش از ۱۰ هزار نیروی بسیجی مسئولیت تأمین امنیت شهروندان در سطح استان را بر عهده گرفتند که این حضور گسترده و هدفمند، نقشی تعیین‌کننده در حفظ آرامش عمومی داشته است.

وی افزود: هم‌زمان با حملات رژیم جنایتکار صهیونیستی به کشورمان و به‌منظور مقابله با عوامل نفوذی و شناسایی عناصر وابسته و معاند، روزانه ۳۵ گشت ایست‌ و بازرسی در نقاط مختلف استان دایر شد؛ این اقدامات با هماهنگی کامل میان بسیج، سپاه، نیروی انتظامی و سایر نهادهای امنیتی و نظامی انجام گرفت تا امنیت پایدار استان یزد تضمین شود.

فرمانده سپاه الغدیر استان یزد با اشاره به وضعیت همواره پایدار و امن یزد در جریان جنگ ۱۲ روزه تصریح کرد: مردم استان در این مدت همکاری بسیار ارزشمندی با نیروهای امنیتی داشتند. گزارش هرگونه مورد مشکوک به شماره‌های ۱۱۰ و ۱۱۴ یکی از جلوه‌های این مشارکت بود که نقش مهمی در تأمین امنیت و آرامش استان ایفا کرد و به هیچ عنوان نباید نادیده گرفته شود.

وی همچنین با بیان اینکه انسجام، همدلی و وحدت ملی در میان اقشار مختلف مردم در جریان این حوادث مثال‌زدنی و کم‌نظیر بود، افزود: همکاری دو سویه مردم و بسیج، دو رکن اساسی در استقرار امنیت در استان و سراسر کشور است. شهروندان با حفظ آرامش، هوشیاری و همراهی با نیروهای امنیتی و انتظامی، همواره در تقویت ثبات و امنیت نقشی مؤثر داشته‌اند و این روحیه مشارکت‌جویانه سرمایه‌ای ارزشمند برای کشور است.

غلامی با تأکید بر نقش اساسی بسیج در تقویت روحیه مقاومت و آرامش اجتماعی خاطرنشان کرد: اقدامات سازمان‌یافته و حضور همیشگی بسیجیان در صحنه، نه‌تنها امنیت پایدار را در سطح استان تثبیت کرده، بلکه موجب افزایش اعتماد عمومی و ایجاد حس تکیه‌گاه ملی در میان مردم شده است.

فرمانده سپاه الغدیر یادآور شد: بسیج امروز نماد وحدت ملی و جلوه‌ای از پیوند عمیق میان نهادهای مردمی و نیروهای مدافع امنیت به شمار می‌آید؛ پیوندی که در روزهای سخت کشور، بیش از هر زمان دیگری خود را نشان داده و سرمایه‌ای ارزشمند برای استمرار آرامش و اقتدار ملی است.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!