حالت تاریک
پنج‌شنبه, 08 مرداد 1405
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری یزد رسا هستید؟
وارونه‌نمایی حق مسلم ایران در تنگه هرمز
یک کارشناس مسائل سیاسی مطرح کرد:

وارونه‌نمایی حق مسلم ایران در تنگه هرمز

یک تحلیلگر سیاسی گفت: همان‌گونه که انرژی هسته‌ای حق مسلم ایران است، مدیریت تنگه هرمز نیز همین گونه است. آمریکا می‌خواهد با وارونه جلوه دادن واقعیت، ایران را در افکار عمومی جهان مجرم معرفی کند.

محمود صدری در گفتگو با خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «یزدرسا» با اشاره به اظهارات اخیر مارکو روبیو، وزیر خارجه آمریکا، آن را نمونه بارز وارونه‌سازی واقعیت و تلاش برای قربانی جلوه دادن متجاوز دانست و تأکید کرد: مدیریت تنگه هرمز حق مسلم ایران است و هیچ کشوری نمی‌تواند این حق را از ایران سلب کند. 

وی افزود: آنچه آمریکا در حال انجام آن است، وارونه‌نمایی آشکار است؛ یعنی متجاوز را در قامت نجات‌بخش و قربانی را در قامت مجرم معرفی می‌کند.

 این کارشناس مسائل سیاسی با تأکید بر این نکته کلیدی که تنگه هرمز به دلیل حمله نظامی آمریکا و رژیم صهیونیستی بسته شده است، خاطرنشان کرد: بستن تنگه یک اقدام یک‌جانبه و بی‌دلیل نبود، بلکه واکنشی قانونی در چارچوب دفاع مشروع  و براساس ماده ۵۱ منشور ملل متحد بود و حذف این حقیقت ساده از روایت رسانه‌ای آمریکا، همان نقطه‌ای است که روبیو و تیم او روی آن سرمایه‌گذاری کرده‌اند.

صدری در ادامه با اشاره به تناقض آشکار در رفتار آمریکا گفت: واشنگتن در دو ماه گذشته نه تنها گامی برای حل وضعیت دریانوردان برنداشته، بلکه با تشدید تجاوزات و اعمال محاصره دریایی، هرگونه تردد ایمن را غیرممکن کرده است. ماندن ناوهای جنگی آمریکا در خلیج فارس، خود بزرگ‌ترین مانع برای خروج ایمن دریانوردان است.

این کارشناس تأکید کرد: اگر آمریکا واقعاً نگران جان دریانوردان است، باید فوراً حملات خود را متوقف و نیروهایش را از منطقه خارج کند.

این تحلیلگر با یادآوری سابقه تاریخی رفتار آمریکا در عراق، افغانستان و یمن گفت: تمام عملیات‌های نظامی پیشین آمریکا با پوشش بشردوستانه آغاز شد، اما در نهایت به کشته شدن ده‌ها هزار غیرنظامی انجامید. امروز نیز همین الگو در حال تکرار است.

صدری در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به ابعاد بین‌المللی این بحران تأکید کرد: آمریکا با حمله به ایران و ایجاد بحران در تنگه هرمز، شهروندان نزدیک به ۱۰۰ کشور را در معرض خطر قرار داده است و این یک جنایت بین‌المللی آشکار است، نه یک اقدام بشردوستانه و ادعای نجات دریانوردان از سوی کشوری که خود عامل اصلی این بحران است، چیزی جز وارونه‌نمایی حقیقت نیست.

این کارشناس سیاسی در پایان با تأکید دوباره بر اینکه مدیریت تنگه هرمز حق مسلم ایران و مبتنی بر پشتوانه مردمی است، گفت: همان گونه که انرژی هسته‌ای حق مسلم ایران بود و هیچ فشاری این حق را از ملت ایران نگرفت، مدیریت تنگه هرمز نیز همین گونه است. آمریکا می‌خواهد با وارونه جلوه دادن واقعیت، ایران را در افکار عمومی جهان مجرم معرفی کند، اما حقیقت روشن است متجاوز آمریکاست و قربانی ایران و دریانوردانی که آمریکا آنها را گروگان منافع خود کرده است.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!