حالت تاریک
یکشنبه, 03 فروردین 1404
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن سایت خبری یزد رسا هستید؟
یادآوری اصل حقوق بین‌الملل توسط رهبری
کارشناس مسائل بین‌الملل مطرح کرد:

یادآوری اصل حقوق بین‌الملل توسط رهبری

کارشناس مسائل بین‌الملل گفت: رهبر معظم انقلاب یک اصل حقوق بین‌الملل را به رئیس جمهور آمریکا و به افکار عمومی ارائه کردند اینکه مذاکره تعریفی دارد و دارای اصول و الزاماتی است.

احسان خادمی بهابادی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «یزدرسا»، با اشاره به بیانات نوروزی مقام معظم رهبری در اولین روز از سال جدید گفت: مقام معظم رهبری هر ساله در اول فروردین ماه سخنرانی ایراد می‌کنند که نقشه راه کشور را تا یک سال آینده در حوزه سیاست داخلی و در حوزه سیاست خارجی تعیین می‌کند.

وی ادامه داد: محور صحبت‌های مقام معظم رهبری در اول فروردین ۱۴۰۴ مرتبط بود با نامه‌ای که رئیس جمهور آمریکا برای ایشان ارسال کرده و به اصطلاح دعوت به مذاکره کرده است، مقام معظم رهبری در جواب این نامه فرمودند که آمریکایی‌ها با تهدید ملت ایران به جایی نخواهند رسید که بسیار نکته قابل توجهی بود.

کارشناس مسائل بین‌الملل تصریح کرد: رهبر معظم انقلاب یک اصل حقوق بین‌الملل را به رئیس جمهور آمریکا و به افکار عمومی ارائه کردند اینکه مذاکره تعریفی دارد و دارای اصول و الزاماتی است؛ مذاکره به معنای بده بستان است در مذاکره دو طرف باید منافعی را کسب کنند، وقتی که رئیس جمهور آمریکا با زبان تهدید و زور صحبت می‌کند این به معنای مذاکره نیست این به معنای اعمال قدرت طرف مقابل نسبت به یک طرف دیگر است.

وی ادامه داد: یکی از قواعد اصلی مذاکره این است که دو طرف به همدیگر اعتماد داشته باشند و به همدیگر احترام متقابل بگذارند وقتی که رئیس جمهور آمریکا تهدید می‌کند و با زبان زور صحبت می‌کند این رفتار دیگر به معنای مذاکره نیست و همان فریب افکار عمومی جهان هست.

خادمی اضافه کرد: رهبر معظم انقلاب اعلام کردند که جمهوری اسلامی ایران با اصل مذاکره هیچ مخالفتی ندارد اما مذاکره‌ای که بر مبنای احترام و اعتماد متقابل باشد و یک طرف با زور و تهدید صحبت نکند.

وی گفت: رهبر معظم انقلاب در پاسخ به تهدید رئیس جمهور آمریکا مبنی بر اینکه اگر مذاکره نکنید به ایران حمله نظامی می‌کنیم و جنگ گسترده راه می‌اندازیم فرمودند که اگر خباثتی علیه ملت ایران انجام بگیرد با سیلی بزرگ و پاسخ دندان شکنی روبرو خواهند شد.

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر