چراغ راه؛
کاش صدها جان داشتم و فدای اسلام میکردم
شهید محمدرضا سلطانبی ۵ شهریور ۱۳۴۴، در شهرستان یزد به دنیا آمد و سرانجام ۴ تیر ۱۳۶۳، با سمت تخریبچی در کوشک بر اثر عوامل گازهای شیمیایی به شهادت رسید.
چراغ راه؛
شهید محمدرضا سلطانبی ۵ شهریور ۱۳۴۴، در شهرستان یزد به دنیا آمد و سرانجام ۴ تیر ۱۳۶۳، با سمت تخریبچی در کوشک بر اثر عوامل گازهای شیمیایی به شهادت رسید.
دقایقی با قرآن؛
در ساعات آغازین دوم خردادماه، این لحظات و ثانیههای شروع روز تازه را با تلاوت سوره نساء منور کنیم.
هنرمند یزدی:
هنرمند یزدی گفت: در وجود شهید رئیسی به هیچ وجه نشانی از دورویی و نفاق و ریاکاری نبود و هر آنچه انجام میداد با خلوص، صداقت و ایمان کامل بود.
مراسم افتتاحیه ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری در فقدان دو عضو شهید آن ( آیتالله سید ابراهیم رئیسی و آیت الله آل هاشم) برگزار شد.
بازیگر یزدی:
بازیگر یزدی گفت: شهید رئیسی دو سفر به یزد داشت و اهل شعار نبود بلکه اهل کار و عمل بود و در سفر ایشان به یزد بودجه تکمیل مجتمع فرهنگی و هنری امامشهر با عنوان تالار مرکزی شهر یزد تأمین شد.
خواننده یزدی:
خواننده یزدی گفت: زندگی شهید آیتالله رئیسی با شرافت بود و حتی نوع مرگ ایشان آنهم در زمان خدمت به مردم بیانگر شرافت، خدمتگزار بودن به مردم و انسانیت این شهید گرانقدر است.