
مدیرعامل شرکت توزیع برق یزد خبر داد:
جایگاه دوم یزد در توسعه نیروگاههای خورشیدی
مدیرعامل شرکت توزیع برق استان یزد گفت: ۲ هزار و ۸۸۹ نیروگاه خورشیدی در حوزه این شرکت ایجاد شده و یزد در نصب و توسعه نیروگاههای خورشیدی رتبه دوم را در کشور دارد.
به گزارش خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «یزد رسا»، محمد جواد جلیلی صبح امروز در نشستی با اصحاب رسانه به مناسبت هفته مدیریت مصرف گفت: پیشبینی میشود با توجه به گرمای هوا و افزایش مصرف، میزان پیک مصرف برق در استان یزد در سال جاری به ۲ هزار و ۳۹۰ مگاوات برسد این در حالی است که پیک مصرف برق یزد در سال گذشته به ۲ هزار و ۲۵۵ مگاوات رسید.
وی با بیان اینکه توزیع برق استان یزد ۸۰۸ هزار مشترک فعال دارد، افزود: ۵۵ درصد انرژی برق یزد در حوزه صنعت، ۲۲ درصد در حوزه خانگی، بیش از ۱۰ درصد در حوزه کشاورزی و ۱۲ درصد در حوزه تجاری و عمومی مصرف میشود.
مدیرعامل شرکت توزیع برق استان یزد عنوان کرد: میزان خاموشیهای خارج از برنامه در استان کاهش یافته است به گونهای که میزان خاموشی یزد از ۸۹ دقیقه در سال ۱۴۰۱ به ۵۳ دقیقه در سال ۱۴۰۳ رسیده و یزد رتبه نخست کاهش خاموشی در کشور دارد و از نظر کاهش تلفات برق نیز یزد جایگاه اول کشوری را دارد.
وی در حوزه عملکرد توسعه نیروگاههای خورشیدی ادامه داد: در استان یزد ۲ هزار و ۸۸۹ نیروگاه خورشیدی از جمله نیروگاههای حمایتی، عادی، اداری، کشاورزی و سرمایهگذاری در حوزه شرکت توزیع برق ایجاد شده که ظرفیت تولید ۶۰ مگاوات برق دارند که توسعه و افزایش تولید برق آنها در دست اقدام است و یزد رتبه دوم کشوری از نظر نصب و توسعه نیروگاههای خورشیدی دارد.
جلیلی گفت: ظرفیت نامی نیروگاههای کشور مجموع ۹۴ هزار و ۶۳۳ مگاوات است که از نظر عملکردی تولید آنها حدود ۶۳ هزار مگاوات است.
وی با اشاره به آغاز خاموشیهای برق امسال از فروردینماه عنوان کرد: دلیل اصلی این موضوع بحث گرمای زودرس هوا و روشن شدن کولرها از اردیبهشتماه بود و از طرفی ورودی آب پشت سدها ۴۶ درصد کاهش داشت که امکان استفاده کامل از نیروگاههای برقآبی نبود و تدابیری انجام شد که اکنون بتوانیم در اوج گرما از ظرفیت کامل نیروگاههای برقآبی استفاده کنیم و خاموشیها در تیرماه و مردادماه از دو ساعت کمتر باشد.
مدیرعامل شرکت توزیع برق یزد با اشاره به برنامههای مدیریت بار این شرکت اعمال خاموشی پنج ساعته در بخش کشاورزی، لزوم کاهش ۲۰ درصدی مصرف برق بار در ادارات و کاهش ۶۰ درصدی برق بعد از ساعت اداری نسبت به دوره مشابه سال گذشته، تعدیل روشنایی نامتعارف، تبدیل کنترلهای پرمصرف به هوشمند و اخطار به مشترکان پرمصرف در بخش تجاری را از جمله این برنامهها برشمرد.
جلیلی گفت: ۳۲ چاه کشاورزی در شهرستانهای مختلف اقدام به نصب پنل خورشیدی کردند و یکهزار و ۶۸۵ کیلووات تولید برق دارند.
وی در خصوص مصرف برق ادارات نیز گفت: یکهزار و ۳۸۴ کنتور در ادارات استان یزد وجود دارد که یکهزار و ۲۲۴ کنتور از آنها هوشمند و مجهز به محدودکننده هستند که چنانچه بالاتر از میزان مجاز مصرف داشته باشند با قطعی برق مواجه میشوند که در این زمینه امسال بیش از ۲۴۰ اداره در ساعات اداری دچار قطعی برق شدند.
جلیلی عنوان کرد: ۳۰ مرکز غیرمجاز استخراج رمزارز از ابتدای سال جاری تاکنون در استان یزد شناسایی شده که در این زمینه ۲۹۱ دستگاه جمعآوری شده که میزان بار مصرفی آنها ۷۵۰ کیلووات بوده است و در واقع هر دستگاه رمزارز نزدیک به ۱۰ خانه مصرف برق دارند.
وی در خصوص کنترلپذیری مشترکان تجاری و خانگی در استان افزود: ۱۱۳ هزار و ۵۸ انشعاب تجاری در استان یزد وجود دارد از این تعداد ۹ هزار و ۶۴۰ مشترک پرمصرف هستند که ۳ هزار و ۵۶۰ مشترک با کنترل هوشمند کنترلپذیر شدهاند.
مدیرعامل شرکت توزیع برق یزد اضافه کرد: تعداد مشترکان خانگی استان نیز تقریباً ۶۵۰ هزار هستند که ۹ هزار و ۳۵۰ مشترک ۲/۵ برابر بیشتر از الگو، مصرف دارند و ۲ هزار و ۷۰ مشترک با نصب کنتور هوشمند کنترل پذیر شدهاند.
انتهای خبر/
درباره نویسنده
لینک کوتاه خبر
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!