حالت تاریک
یکشنبه, 02 دی 1403
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن سایت خبری یزد رسا هستید؟
سرمای یزد تاکنون خسارتی نداشته است
مدیر روابط عمومی جهاد کشاورزی استان یزد:

سرمای یزد تاکنون خسارتی نداشته است

مدیر روابط عمومی جهاد کشاورزی استان یزد گفت: با توجه به توصیه‌های تخصصی جهاد کشاورزی به باغداران، کشاورزان و پرورش‌دهندگان دام و طیور و آبزیان استان خسارت قابل توجهی به واسطه سرما و یخبندان در یزد گزارش نشده است.

مسلم زارع در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «یزد رسا»، با اشاره به کاهش محسوس دما و وقوع سرما و یخبندان در بیشتر نقاط استان یزد گفت: با توجه به توصیه‌های تخصصی جهاد کشاورزی به باغداران، کشاورزان و پرورش‌دهندگان دام و طیور و آبزیان و انجام اطلاع‌رسانی گسترده در سطح استان تاکنون خسارت قابل توجهی در این حوزه‌ها در یزد گزارش نشده است.

وی با اشاره به اهمیت عمل به توصیه‌های جهاد کشاورزی یزد به باغداران و پرورش دهندگان دام و طیور گفت: با توجه به برودت هوا و همچنین تداوم ناترازی حامل‌های انرژی درکشور، لازم است هرچه سریع‌تر نسبت به تأمین و ذخیره‌سازی سوخت دوم (گازوییل) اقدامات لازم انجام گیرد.

مدیر روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان یزد عنوان کرد: ذخیره سازی سوخت مایع در واحدهای گازسوز حداقل به ازای هر یک هزار مترمربع به میزان یک هزار تا ۲ هژار لیتر گازوئیل،‌ تجهیز واحد به حداقل تعداد سیستم گرمایشی (هیتر) با مشعل سوخت مایع و عایق‌بندی مخازن سوخت، لوله‌های سوخت و لوله‌های آب از جمله توصیه‌ها در این فصل است.

وی کنترل و بازرسی مجدد سیستم‌های حرارتی و اطمینان از کارکرد صحیح آن، کنترل کارکرد صحیح سیستم‌های اتوماسیون و ژنراتورهای برق اضطراری،‌ بازبینی پوشش گلخانه و اطمینان از سالم بودن آن، تمهیدات لازم برای جلوگیری از یخ‌زدگی مخازن داخل گلخانه را از دیگر مواردی دانست که باید مورد توجه قرار گیرد.

زارع حضور دائم مسئول فنی جهت کنترل سیستم‌های حرارتی و روشنایی در واحد تولیدی به خصوص در شب‌های یخبندان،‌ پیش‌بینی تمهیدات مناسب برای جلوگیری از یخ‌زدگی بستر کشت و مواد اولیه تولید بستر کشت قارچ خوراکی از دیگر توصیه‌ها برشمرد.

وی گفت: دام‌داران و پرورش دهندگان دام نیز توصیه‌هایی‌ چون نگهداری بره و بزغاله و گوساله‌های تازه متولد شده در فضای بسته با تهویه مناسب، نگهداری دام‌ها در مناطق کوهستانی در شب در محل امن،‌ خوددداری از بردن دام‌ های سبک به ارتفاعات، جمع‌آوری کود از جایگاه و محوطه واحدهای گاو شیری، ذخیره‌سازی علوفه توسط دامداران مناطق کوهستانی و پوشاندن علوفه و خوراک جهت جلوگیری از نفوذ آب باران را رعایت کنند.

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از