حالت تاریک
دوشنبه, 13 اسفند 1403
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن سایت خبری یزد رسا هستید؟
واکاوی دلایل «نه» به هیأت‌رئیسه سابق فدراسیون فوتبال
در پی انتخابات مهم دیروز بررسی شد؛

واکاوی دلایل «نه» به هیأت‌رئیسه سابق فدراسیون فوتبال

اعضای مجمع فدراسیون فوتبال به اکثریت قریب به اتفاق هیأت‌رئیسه سابق این فدراسیون رأی منفی دادند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «یزد رسا»، سی‌ودومین مجمع عمومی انتخاباتی فدراسیون فوتبال، صبح روز شنبه با حضور اکثریت قاطع اعضای مجمع ۸۷ نفره فدراسیون فوتبال، برگزار شد و بر اساس تصمیم عالی‌ترین رکن تصمیم‌ساز فوتبال ایران، این فدراسیون ترکیب ۱۱ نفره جدید هیأت‌رئیسه خود را تا سال ۱۴۰۷ شناخت.

بر این اساس مهدی تاج، مهدی محمدنبی، حیدر بهاروند، فریده شجاعی، علی خطیر، حجت سیدکریمی، طهمورث حیدری، علی طاهری، علی اسفندیارپور، فرزین دبیری و محمدرحمان سالاری به‌عنوان اعضای هیأت‌رئیسه فدراسیون فوتبال با رأی اعضای مجمع تا چهار سال آتی تعیین شدند.

نگاهی اجمالی به اعضای هیأت‌رئیسه فدراسیون فوتبال، به‌ویژه ترکیب ۷ نفره مدیران عامل باشگاهی، رؤسای هیأت‌های استانی و کارشناسان در هیأت‌رئیسه نشان می‌دهد که اکثریت اعضای مجمع با اعضای سابق هیأت‌رئیسه موافق نبوده و در مجمع روز گذشته، با قدرت از روی آن‌ها عبور کرده‌اند.

در انتخابات ۱۰ اسفند ۱۳۹۹ پس از پیروزی شهاب‌الدین عزیزی‌خادم؛ افرادی مانند سیدمیرشاد ماجدی، خداداد افشاریان، احمدرضا براتی، مهرداد سراجی، بهرام رضائیان، احسان اصولی و طهمورث حیدری وارد ترکیب هیأت‌رئیسه فدراسیون شدند؛ نام‌هایی که از آن در ترکیب جدید خبری نیست.

به‌جز طهمورث حیدری، هیچ‌یک از اعضای سابق هیأت‌رئیسه فدراسیون فوتبال موفق به اخذ اعتماد دوباره اعضای مجمع عمومی نشدند و این یعنی عملکرد و رفتار این نفرات از نگاه اعضای مجمع، مشکلاتی داشته و این نفرات نتوانسته‌اند دوباره اعضای مجمع را به تداوم حضورشان قانع کنند.

خداداد افشاریان که به‌علت پرونده فساد هنگفت در فوتبال، اساساً مجال ادامه حضور در پست کارشناسی هیأت‌رئیسه را پیدا نکرد و مهرداد سراجی هم که پیش از این از سوی مجمع فدراسیون عزل شد و جایش را به محمدرضا ساکت داد اما ساکت هم در این مجمع، اقبالی نداشت.

در این بین فردی مثل احمدرضا براتی تنها ۱۶ رأی کسب کرد و احسان اصولی هم با ۹ رأی، شانسی برای عرض‌اندام در این رقابت نداشت. داوود رفعتی هم که طی ماه‌های گذشته چهره شماره یک استانداردسازی ورزشگاه‌ها بود، از سوی مجمع عمومی به رسمیت شناخته نشد و شانسی برای انتخابات نداشت.

سیدمیرشاد ماجدی که با لطایف‌الحیل موفق به نگه‌داشتن صندلی‌اش در ریاست هیأت فوتبال استان تهران شد، پس از رد صلاحیت علی کفاشیان دیگر مجال حضور در انتخابات را پیدا نکرد و امروز صندلی هیأت‌رئیسه‌اش را به کارشناسان جدید فوتبال ایران تحویل خواهد داد.

در انتخابات ۸ شهریورماه ۱۴۰۱ و پس از عزل سراجی، محمدرضا ساکت که آن زمان مدیرعامل باشگاه سپاهان اصفهان بود با کسب ۲۶ رأی به کرسی هیأت‌رئیسه فدراسیون رسید اما در مجمع شنبه، با رقمی طعنه‌آمیز تنها دو رأی به او اختصاص یافت؛ درست مانند رضا درویش مدعی اصلاح فوتبال با تنها پنج رأی!

براتی، عضو سابق هیأت‌رئیسه فدراسیون فوتبال دیروز مدعی شد که از امروز با شکست در انتخابات، به منزل رفته و به کارهای شخصی‌اش می‌رسد. شاید بهتر باشد تمام بازنده‌های انتخابات ۱۱ اسفند، مجالی برای فکر کردن به رفتارهای‌شان که منجر به سلب اعتماد اعضای مجمع شد، داشته باشند.

انتهای خبر/

منبع: دانا

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر