حالت تاریک
جمعه, 09 مرداد 1405
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری یزد رسا هستید؟
۸ اقدام راهبردی در «جنگ رمضان»
مدیرکل میراث فرهنگی یزد تشریح کرد:

۸ اقدام راهبردی در «جنگ رمضان»

مدیرکل میراث فرهنگی یزد گفت: صیانت از هویت تاریخی و تداوم گردشگری در «جنگ رمضان» با ۸ محور راهبردی دنبال شد.

سید محمد رستگاری در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی یزدرسا، با اشاره به اقدامات انجام شده توسط اداره کل میراث فرهنگی و گردشگری و صنایعع دستی استان یزد در شرایط ویژه موسوم به «جنگ رمضان»، اظهار کرد: مجموعه‌ای از برنامه‌های راهبردی و میدانی با هدف صیانت از هویت تاریخی استان و حمایت از چرخه گردشگری و صنایع‌دستی تدوین و اجرا شده است.


وی با اشاره به نخستین محور این اقدامات افزود: در حوزه صیانت از میراث جهانی، نصب پرچم «سپر آبی» بر روی بناهای ثبت جهانی در دستور کار قرار گرفت و همزمان تیم‌های واکنش سریع برای ارزیابی و پایش لحظه‌ای خسارات احتمالی به ابنیه تاریخی تشکیل شد.


مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان یزد ادامه داد: در راستای جلوگیری از توقف پروژه‌های مرمتی، کارگاه‌های مرمت در اماکن مهم و استراتژیک از جمله موزه بزرگ یزد، بازار شاهزاده فاضل و مدرسه ضیائیه فعال نگه داشته شد تا روند احیا و نوسازی این بناها دچار وقفه نشود.


رستگاری با تأکید بر حمایت از سرمایه‌گذاران حوزه گردشگری تصریح کرد: پیگیری تعویق اقساط بانکی، جلوگیری از برگشت چک‌ها و حذف برخی الزامات از جمله شرط بیمه تأمین اجتماعی برای دریافت تسهیلات اشتغال، از جمله اقداماتی بود که برای کاهش فشار بر فعالان این حوزه انجام شد.


وی همچنین به مدیریت سفرهای نوروزی اشاره کرد و گفت: با ارائه تخفیف‌های ۳۰ تا ۷۰ درصدی در واحدهای گردشگری و استقرار راهنمایان مجرب، تلاش شد خدمات مناسبی به مسافران و شهروندان در ایام نوروز و شرایط خاص کشور ارائه شود.


رستگاری در ادامه از نظارت مستمر بر پروژه‌های پیشران سرمایه‌گذاری خبر داد و افزود: فعالیت هتل‌های ۵ ستاره و مجتمع‌های بزرگ گردشگری در حال احداث به‌صورت مستمر رصد شد تا پویایی اقتصادی و اشتغال استان حفظ شود.


وی با اشاره به اقدامات انجام‌شده در حوزه تاب‌آوری اجتماعی گفت: دوره‌های آموزشی کمک‌های اولیه و مدیریت بحران برای معتمدین بافت تاریخی با همکاری جمعیت هلال‌احمر برگزار شد تا آمادگی محلات در مواجهه با شرایط بحرانی افزایش یابد.


مدیرکل میراث فرهنگی یزد همچنین از تسهیل در صدور مجوزها خبر داد و بیان کرد: در زمان اختلال یا قطع سامانه‌های سراسری، صدور مجوز برای پروژه‌های تکمیل‌شده انجام و مشکلات زیرساختی و سامانه‌ای از طریق مراجع ملی پیگیری شد.


رستگاری در پایان با اشاره به رویکرد میدانی این اداره‌کل خاطرنشان کرد: بازدیدهای شبانه از بافت تاریخی، برگزاری جلسات در شهرستان‌ها برای شنیدن دغدغه فعالان بخش خصوصی و انعکاس مسائل به کارگروه تسهیل استان، از جمله اقدامات مستمر برای مدیریت شرایط و حمایت از این حوزه بوده است.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!