حالت تاریک
پنج‌شنبه, 29 شهریور 1403
رئیس دانشگاه فنی‌و‌حرفه‌ای استان یزد عنوان کرد:

ارسال ۲۳۰ اثر به کنفرانس ملی نهج‌البلاغه یزد

ارسال ۲۳۰ اثر به کنفرانس ملی نهج‌البلاغه یزد

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان یزد گفت: ۲۳۰ مقاله به دبیرخانه کنفرانس ملی نهج‌البلاغه ارسال و از این تعداد ۱۷۰ مقاله پذیرفته شد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری «یزدرسا»، احمد محتشمی صبح امروز در نشست با اصحاب رسانه با اشاره به برگزاری کنفرانس ملی علمی_تخصصی نهج‌البلاغه با رویکرد کار و تولید و نقش آن در تعالی جامعه اظهار کرد: فلسفه برگزاری کنفرانس در زمینه اشتغال و مهارت‌هایی که منجر به تولید می‌شوندیکی از رسالت‌های فرهنگی و اجتماعی جامعه و همینطور اهیمت به مباحث فرهنگی بیان شده در نهج‌البلاغه است.

وی افزود: این کنفرانس با هدف مهجوریت‌زدایی از آموزه‌های نهج‌البلاغه و نمو این آموزش‌ها در تمام ابعاد زندگی مردم در زمینه کار و تولید است.
رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان یزد با بیان اینکه پیاده شدن این آموزه‌ها در جامعه باعث رشد و شکوفایی جامعه می‌شود، گفت: از رسالت‌های دانشگاه فنی و حرفه‌ای تربیت نیروی انسانی ماهر برای اشتغالزایی و پیشبرد اهداف اقتصادی است و این کنفرانس با توجه به ارزش‌های دینی و اخلاقی در زمینه اقتصادی و حرفه‌ای از دیدگاه نهج‌البلاغه است.

وی تصریح کرد: ارزش کار و تلاش، کسب حلال، انصاف و عدالت، تعاون، وفای به عهد، پرهیز از اســراف و تبذیر، گرایش به ایجاد و توسعه شایستگی­ های متربیان برای یادگیری مادام العمر بسیار حائز اهمیت است.

محتشمی با اشاره به محورهای ده‌گانه کنفرانس نهج‌البلاغه عنوان کرد: «عدالت اقتصادی و تاثیر آن در رونق و سلامت کار و تولید از منظر نهج البلاغه»، «نظم و انضباط کاری از منظر نهج البلاغه»، «آثار روحی و روانی اشتغال و نقش ان در تعالی جامعه بر اساس آموزه های نهج البلاغه»، «زمینه‌های فرهنگی تحقق عدالت در کسب و کار از دیدگاه امام علی (ع) با تاکید بر نهج البلاغه»، «مدیریت، برنامه ریزی، تصمیم گیری، هدایت و نظارت بر فعالیت های اقتصادی از منظر نهج البلاغه و سیره جضرت علی(ع)»، «تاثیر اخلاق مدیران و کارآفرینان بر تعالی سازمانی از دیدگاه حضرت علی (ع) با تاکید بر نهج البلاغه»، «علم، کار و آموزش های فنی و حرفه ای از منظر نهج البلاغه و سیره حضرت علی(ع)»، «فرهنگ کار از منظر امام علی (ع) در نهج البلاغه»، «رویکرد امام علی (ع) به رفاه اجتماعی در نهج البلاغه»، «سیره اقتصادی امام علی (ع) در نهج البلاغه» از محورهای برگزاری این کنفرانس است.

وی با اشاره به آثار ارسال شده به دبیرخانه این کنفرانس ملی بیان کرد: ۲۳۰ مقاله به دبیرخانه این کنفرانس ارسال شد که از این تعداد ۱۷۰ مقاله پذیرفته شد که ۸۰ مقاله ارائه شفاهی و مابقی به صورت پوستر ارائه خواهد شد.

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان یزد ادامه داد: این کنفرانس که با مجوز دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور برگزار می‌شود، دارای امتیاز اخذ نمایه‌ی isc است و ۱۵ مقاله برگزیده در پایان کنفرانس، ضمن تقدیر در نشریات و مجلات معتبر به چاپ خواهد رسید.

وی در ادامه اظهار کرد: فلسفه‌های شکل‌گیری این کنفرانس، آشنایی اجمالی و گسترش تفکر حضرت امیرالمومنین(ع) در خصوص مسائل اقتصادی و امور تولید و اشتغال را فضای دین ستیز امروز جامعه و با وجود عملکرد ناخوشایند برخی مسئولان و گاهی عدم برخورد یکسان و عادلانه با خاطیان که منجر کاهش اعتماد مردم به حاکمیت و کمرنگ شدن باورها به علوم اهل بیت(ع) است.

محتمشی در پایان تصریح کرد: تبیین صحیح بینش مردم در جامعه می‌تواند منجر به ارزش‌گذاری و سوق جامعه به سوی این ارزش‌ها شود.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از