رئیس شورای هماهنگی بیمههای استان یزد:
بیمههای یزد ۲۳ هزار میلیارد خسارت پرداخت کردند
رئیس شورای هماهنگی بیمههای استان یزد گفت: شرکتهای بیمه در ۶ ماهه نخست سال جاری ۲۳ هزار میلیارد ریال خسارت در رشتههای مختلف بیمهای از جمله اتومبیل، درمان و... در استان یزد پرداخت کردهاند.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «یزد رسا»، روحالله حیدری صبح امروز در نشستی با اصحاب رسانه استان یزد، در خصوص وضعیت صنعت بیمه استان یزد گفت: هم اکنون 29 شرکت بیمه در کشور فعالیت دارند که ۲۱ شرکت در یزد دفتر سرپرستی دارند و 2 هزار نفر نیز به عنوان پرسنل نمایندگیها و کارگزاریهای بیمه در استان فعالیت دارند.
وی ادامه داد: با تلاش شرکتهای بیمه و پرسنل این شرکتها در استان یزد، در ۶ ماهه نخست سال جاری ۲۳ هزار میلیارد ریال خسارت در رشتههای مختلف بیمهای از جمله اتومبیل، درمان و... به شهروندان یزدی پرداخت شده که این میزان نسبت به مدت مشابه سال گذشته با توجه به افزایش نرخ بیمه با افزایش 38 درصدی روبرو بوده است.
رئیس شورای هماهنگی بیمههای استان یزد با بیان اینکه بیمههای تکمیلی در استان یزد خدمات خوبی را ارائه میدهند، افزود: تقریباً تمام شرکتهای بیمه در استان یزد با بیمارستانها به صورت آنلاین قرارداد دارند و مردم به راحتی از خدمات درمانی استفاده میکنند.
وی با اشاره به وضعیت شاخص نسبت خسارت شرکتهای بیمه در استان یزد گفت: پیش از این با توجه به آمار پایین تصادفات در یزد نسبت خسارت در رشتههای خودرویی بسیار خوب بود اما اکنون با توجه به آمار بالای تصادفات در بهترین حالت نسبت خسارت در بیمههای خودرو مانند بیمه شخص ثالث ۱۰۰ درصد است و حتی برخی شرکتهای بیمه در این زمینه ضررده میشوند.
حیدری قراردادن وسایل نقلیه در اختیار اتباع بیگانه توسط برخی افراد را عاملی برای تحمیل خسارت به شرکتهای بیمه عنوان کرد و افزود: اتباع بیگانه که بعضاً مجوز اقامت هم ندارند با توجه به نداشتن مهارت و آشنا نبودن به قوانین راهنمایی رانندگی موجب رخداد حوادث دردناکی میشوند که علاوه بر تحمیل خسارت جانی و مالی به شهروندان و خودشان شرکتهای بیمه را نیز دچار معضل و مشکل میکنند.
وی گفت: خوشبختانه یزدیها مردم محتاطی هستند و شاید کمتر از 2 درصد از صاحبان خودرو در یزد بدون بیمهنامه شخص ثالث از خودرو استفاده میکنند و همچنین تقریباً تمامی مراکز و کارگاههای بالای 50 پرسنل نیز از بیمه تکمیلی استفاده میکنند.
حیدری اضافه کرد: بیش از 80 درصد از پروژههای عمرانی در استان نیز تحت بیمه مسئولیت ناشی از کار قرار دارند، اما یزدیها کمتر از بیمههای اموال، سیل، زلزله، آتشسوزی و از این قبیل بیمهها استفاده میکنند که سعی داریم اموال مسکونی و تجاری در استان یزد نیز از این بیمهها برخودار کنیم که در صورت حادثه با مشکل کمتری مواجه شوند.
وی با اشاره به اهمیت هماهنگی بین پلیس راهور و کارشناسان شرکتهای بیمه گفت: در این زمینه ۶ کلاس آموزشی هماهنگی بین پلیس راهور و پرسنل بیمه توسط شورای هماهنگی بیمهگران برگزار شده است که در آن تمام پرسنل پلیس راهور و کارشناسان بیمه حضور داشتند و همین موضوع موجب شده آمار پروندههای خسارتی که به دلایل مختلف برگشت میخورد به کمتر از یک درصد برسد.
انتهای خبر/