حالت تاریک
جمعه, 03 اسفند 1403
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن سایت خبری یزد رسا هستید؟
تشکر عملی مسئولان از مردم
امام جمعه موقت بخش مرکزی یزد مطرح کرد:

تشکر عملی مسئولان از مردم

امام جمعه موقت بخش مرکزی یزد با توجه به حضور پرشور مردم در راهپیمایی22 بهمن گفت: الان وقت تشکر مسئولان از مردم به صورت عملی است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «یزدرسا»، حجت الاسلام والمسلمین سید محمدحسن مدرسی در خطبه‌های نماز جمعه این هفته بخش مرکزی یزد با اشاره به اهمیت تقوا اظهار کرد: توشه سفر ما به آخرت به‌طور قطع تقوا خواهد بود؛ تقوا به معنای ترک معصیت‌ها و عمل به واجبات است.

وی افزود: از ویژگی‌های متقین می‌توان به متواضع بودن اشاره کرد و در مقابل تواضع نیز تکبر قرار دارد که این مورد از حرص بدتر است و می‌تواند با خداوندی خدا نزاع کند.

امام جمعه موقت بخش مرکزی یزد در خطبه دوم نماز جمعه این هفته ضمن تبریک سالروز ولادت امام زمان (عج) بیان کرد: ماه شعبان زمینه‌ای برای ورود به ماه رمضان برای اهل معرفت است که در صلوات شعبانیه نیز به این مهم اشاره شد.

وی افزود: معرفت امام یکی از جنبه‌های رشد مومن است و در روایات بیان شده که اگر کسی امام زمان خود را نشناسد، جاهلانه خواهد مرد.

مدرسی تصریح کرد: از ویژگی‌های امام زمان مجاهدت است که این مجاهدت و مدیریت به صورت نهانی صورت می‌گیرد؛ وجود امان زمان (عج) حکمت‌های فراوانی دارد که اساسا رشد انسان را در برمی‌گیرد.

مدرسی با اشاره به سختی همراهی با امام زمان(عج) عنوان کرد: عدم علم و آگاهی ما از جمله دلایل سختی همراهی با حضرت ولیعصر(عج) است؛ اگر انسان صبر کردن را با این مهم همراه کند که ائمه معصومین اقدامی نمی‌کنند مگر به خواست خداوند، آنگاه همراهی‌اش بیشتر خواهد شد.

وی با بیان اینکه از دیگر جلوه‌های مدیریت حضرت ولیعصر(عج) پدیده انقلاب اسلامی است که با راهبرد نیابت عائمه و مرجیعت زمینه‌ساز ظهور خواهد شد، گفت: باید دانست که دریا همیشه طوفان و امواج سخت دارد، اما کشتیبان این کشتی معصوم است و بیمی از این جهت نداریم.

امام جمعه موقت بخش مرکزی یزد با اشاره به حضور پرشور مردم یزد در راهپیمایی ۲۲ بهمن‌ماه اظهار کرد: حضور پرشور مردم یزد در راهپیمایی ۲۲ بهمن ماه بیانگر این است که مردم همچنان به انقلاب دلبستگی دارند و در فضایی که توسط برخی از افراد با القا ناتوانی در اداره امور کشور و برجسته‌سازی ایران ضعیف پس از اتفاق سوریه سعی در ایجاد ناامنی داشتند که مردم با حضور خود نقشه‌های دشمنان را نقش برآب کردند.

وی گفت: حال نوبت مسئولان است که از مردم تشکر عملی کنند، چرا که حضور مردم در این صحنه‌های مهم سیاسی به معنای نبود مشکلات معیشتی در کشور نیست و به تعبیر مقام معظم رهبری آنچه که مشکلات را کم می‌کند عامل داخلی است.

مدرسی ضمن تشکر از رئیس‌جمهور و دولت‌مردان برای موضع‌گیری صریح خود در برابر مذاکره با آمریکا اظهار کرد: برآورد آمریکا این بود که ایران با مشکلاتی که دارد در دو راهی مذاکره و عدم مذاکره قرار می‌گیرد و این نیز به نزاع داخلی منجر خواهد شد، اما سخنان صریح مقام معظم رهبری و همراهی دولتمردان به ویژه وزیر امور خارجه باعث ناکامی آمریکا شد.

وی بیان کرد: تجربه نشان داده که در مذاکره با آمریکا آنان صرفا خلع سلاح ایران را دنبال می‌کنند و به دنبال فشار بیشتر برای ایران در آینده هستند.

امام جمعه موقت بخش مرکزی یزد با اشاره به همراهی مردم با نظام و انقلاب تصریح کرد: تعطیلات بی‌دلیل و مسائل مرتبط با این موضوع قطعا به امور کشور، نظام آموزشی آن و چرخه اقتصادی مشکلاتی را وارد می‌کند، بنابراين  این تعطیلات باید با برنامه‌ریزی، منطق و توجیه مردم همراه باشد.

وی با اشاره به روز سربازان گمنام امام زمان(عج) عنوان کرد: این روز بیانگر جایگاه کلیدی وزارت اطلاعات در برابر هجمه دشمنان است، که بدون نام و نشان تلاش دارند تا کشور را در برابر تهدیدات حفظ کنند.

مدرسی در پایان به برنامه تلویزیونی محفل و حسینیه معلی اشاره کرد و گفت: این برنامه با محوریت مذهبی و مخاطبان میلیونی معارف اهل بیت(ع) را برای اقشار مختلف بیان می‌کند و برنامه بسیار مثبت و دارای نقاط قوت بیشماری است، اما متذکر می‌شویم که برخی از روش‌های تبلیغ دین و جذب مخاطب قرن‌ها در دست متدینین بود و از آن استفاده نمی‌کردند چرا که روا نمی‌دانستند؛ از دست‌اندکاران این برنامه درخواست داریم تولیدات خود را با حمایت مردم ادامه دهند و امید است در این مسیر موفق باشند.

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر