حالت تاریک
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن سایت خبری یزد رسا هستید؟
دانشجو باید مسائل را جهت‌دهی کند
رئیس‌کل دادگستری استان یزد عنوان کرد:

دانشجو باید مسائل را جهت‌دهی کند

رئیس‌کل دادگستری استان یزد گفت: دانشجویان نباید اسیر جریان‌سازی گروه‌های سیاسی در دانشگاه قرار گیرند؛ بلکه باید با تعمیق فهم مسائل فرهنگی، اجتماعی و سیاسی، در کشور جریان‌ساز باشند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «یزدرسا»، به نقل از روابط‌عمومی دادگستری یزد، حجت‌الاسلام‌والمسلمین حسین طهماسبی در جمع دانشجویان دانشگاه میبد افزود: تمام مدیران و مسئولین کشور تربیت‌یافته دانشگاه‌ها و حوزه‌ها هستند و خط جداکننده‌ای بین مدیران و حوزه و دانشگاه نیست؛ لذا دانشجویان باید از مدیران عملیاتی‌شدن آموزه‌ها را مطالبه کنند؛ ازآنجاکه خاستگاه مدیران، دانشگاه است وظیفه دارند در مقابل مطالبات صحیح دانشجویی هم پاسخگو باشند.

وی تصریح کرد: بیماری نظام آموزشی باعث شده است تا دانشجو از جایگاه واقعی خود خارج شود؛ طبیعتاً اگر دانشجو، دانشجو باشد درگیر جریانات سیاسی و خارجی نمی‌شود؛ بلکه خود به مسائل سیاسی و خارجی جهت‌دهی می‌کند.

رئیس‌کل دادگستری یزد با اشاره به برخی از سوء جریانات در بهره‌گیری از ظرفیت و طراوت و انرژی دانشجویی، اظهار داشت: اگر نحوه تعاملات، مراودات و مدیریت موضوع در کشور درست باشد، جریانات سیاسی قطعاً باید به دنبال جریان دانشجوی باشند نه اینکه فضایی فراهم شود که از دانشجویان استفاده سیاسی و ابزاری شود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود در خصوص اجرانشدن برخی از قوانین در کشور، گفت: نگارش ضعیف بعضی از قوانین، عدم اعتقاد بعضی از مدیران به اجرای قانون و سیاست‌زدگی جامعه از عوامل و دلایل مهم عدم اجرای قانون در کشور است. 

این مقام قضایی نگارش متن صریح، علمی و دقیق قانون را نیازمند تلاش مضاعف حقوق‌دانان مجلس ذکر کرد و گفت: به طور معمول، کمیسیون قضائی مجلس، جزء آخرین کمیسیون‌هایی است که تکمیل می‌شود و با تعداد محدودی حقوق‌دان در آن عضو می‌شوند و تا این ضعف در انتخاب نمایندگان وجود دارد نمی‌توان انتظار زیادی برای بهبود و تعالی در تدوین قوانین جامع‌ومانع داشت.

وی در ادامه نسخه شفابخش کشور را پرهیز از شعارزدگی دانست و بیان داشت: به نظر می‌رسد بعضاً بیش از مداقه در جنبه‌های علمی، پژوهشی و تحقیقاتی، امور اسیر نوعی شعارزدگی و جریان‌سازی‌های تبلیغاتی است.

رئیس‌کل دادگستری استان در بخش دیگری از سخنان خود به تغییر عقیده و سلیقه جامعه رأی‌دهنده در انتخابات اشاره کرد و گفت:‌ ایران از معدود کشورهایی است که نمی‌توان به نتیجه نظرسنجی‌ها اتکا کرد؛ چراکه عقیده و سلیقه رأی دهنگان با یک شوک رسانه‌ای و یا پروپاگاندای حرفه‌ای تغییر می‌کند.

وی تصریح کرد: نسل جدید و جامعه دانشجوی امروز کشور باید در کنار کار علمی تلاش کند مردم را از جو زدگی و هیجان کاذب خصوصاً در انتخابات خارج کند، تا نتیجه انتخابات که می‌تواند سرنوشت و آینده کشور را تغییر دهد با دید منطقی و عقلایی شکل بگیرد. 

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از