
تمام مدعیان ریاست فدراسیون کاراته؛
صندلی پرحاشیه به چه کسی میرسد؟
زمان ثبت نام از نامزدهای احراز پست ریاست فدراسیون کاراته در حالی آغاز شده که چند نام آشنا بهزودی روند ثبت نام را طی خواهند کرد تا رسما وارد عرصه انتخابات شوند.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «یزدرسا» به نقل از خبرگزاری ایرنا، انتخابات فدراسیون کاراته روز ۳۱ شهریورماه سال گذشته با شکایت یکی از کاندیداها ابطال شد تا این فدراسیون که همواره آبستن حواشی زیادی است، وارد فاز جدیدی شود. پس از آن مزاد صوفی از سوی وزیر ورزش و جوانان بهعنوان سرپرست تعیین شد تا بر اساس آنچه که در حکمش آمده، شرایط را برای برگزاری روند انتخابات فراهم کند.
هرچند تغییرات متوالی سرپرست فدراسیون در بدنه این رشته و تصمیماتش نشان از این داشت که وی سودای ریاست در سر دارد، اما شرایط آنگونه که میخواست پیش نرفت. اخیرا سیدمحمدشروین اسبقیان معاون توسعه ورزش قهرمانی وزارت ورزش و جوانان در گفتوگو با رسانهها اعلام کرد که صوفی نمیتواند برای انتخابات فدراسیون کاراته ثبتنام کند. این یعنی پایان کار صوفی در فدراسیون کاراته. هرچند زمان ۶ ماه سرپرستی او نیز روز ششم اردیبهشت ماه به پایان میرسد.
حال که ثبت نام از نامزدهای احراز پست ریاست فدراسیون کاراته آغاز شده، نگاهی داریم به افرادی که آماده ثبت نام هستند و اگر اتفاق خاصی در روزهای آتی رخ ندهد، جنگ را برای رسیدن به ورزشگاه کشوری آغاز خواهند کرد.
سیدحسن طباطبایی
رئیس پیشین فدراسیون کاراته ک در دومین دوره انتخاب شدنش، به دلیل شکایت هومان عسکری از روند برگزاری مجمع، ناچارا فدراسیون را ترک کرد؛ چراکه انتخابات ابطال شده بود. طباطبایی که چند ماهی است در کمیته ملی المپیک بهعنوان مشاور فعالیت میکند، یکی از نفراتی است که بهزودی پروسه ثبت نام را تکمیل خواهد کرد. اطرافیان وی معتقدند طباطبایی بدون تردید دوباره رای مجمع را خواهد گرفت و بر صندلی ریاست تکیه میزند، البته که این مسیر چندان ساده هم نیست، اما او شانس زیادی برای موفقیت دارد.
هومان عسکری
فردی که انتخابات به دلیل شکایت وی ابطال شد، یکی دیگر از نفراتی است که وارد عرصه انتخابات خواهد شد. به نظر میرسد جدال اصلی برای ریاست فدراسیون بین عسکری و طباطبایی است و باید دید یارکشی کدام یک در این روزها قویتر خواهد بود. قطعا روزهای پس از ثبتنام و لابیها با افراد بیرونی، نقش مهمی در انتخاب رئیس دارد. عسکری نیز همچون طباطبایی برای ریاست، کم اقبال نیست.
مسعود رهنما
سرمربی اسبق تیم ملی کاراته که سابقه مدیر کلی ورزش استان گیلان را دارد هم از افرادی است که قصد ثبت نام دارد؛ مگر اینکه طی روزهای آینده از تصمیم خود منصرف شود. رهنما در روزهای ابتدایی حضور صوفی بهعنوان سرپرست فدراسیون، حضور پررنگی در فدراسیون داشت که البته به مرور زمان این مساله کمرنگ شد.
علی قاسمی
او یکی از افرادی است که سابقه نامزد شدن در انتخابات فدراسیون کاراته را دارد و این مرتبه نیز وارد گود خواهد شد، اما بعید است شانسی در مجمع داشته باشد.
یک یا 2 رئیس هیات
تا این لحظه یکی از روسای هیات موفق کاراته نیز قصد ثبت نام داشته و اعلام کرده که پوششی فردی هم نخواهد بود. این احتمال دارد که این تعداد به دو نفر هم برسد.
مزدا صوفی
هرچند اسبقیان صراحتا اعلام کرد که صوفی نمیتواند ثبت نام کند، اما اگر طی روزهای آتی شرایط به گونهای پیش رفت که او ثبت نام کرد و فرد دیگری تا زمان برگزاری مجمع سرپرست شد، چندان تعجب نکنید.
تاثیر افراد در سایه
برای همگان روشن است افراد در سایه کاراته مهمترین نقش را تعیین نتایج مجامع انتخاباتی این فدراسیون در دو دهه اخیر داشتهاند. افراد باتجربهای که اکنون نیز افرادی که سودای ریاست دارند، در حال مذاکره با آنها هستند.
در نهایت باید امیدوار بود شرایط به گونهای پیش برود که مجمع فدراسیون کاراته در سلامت کامل و در شرایط برابر برگزار شود و در نهایت هر فردی که اعضای مجمع اصلح میدانند مسئولیت خطیر هدایت فدراسیون کاراته را برعهده بگیرد تا شاید این رشته مدالآور و افتخارآفرین، پس از سالها به ساحل آرامش برسد و از حاشیه فاصله بگیرد. البته که رسیدن کاراته به آرامش، بعید بهنظر میرسد!
انتهای خبر/