رئیس کل دادگستری استان یزد مطرح کرد:
محدود شدن فرصتها از بیم مهاجرت نخبگان
رئیس کل دادگستری استان یزد گفت: ترس از مهاجرت نخبگان، فرصتهای مدیریت و برنامهریزی را در کشور محدود کرده است.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «یزد رسا» به نقل از روابط عمومی دادگستری استان یزد، حجتالاسلام و المسلمین حسین طهماسبی در نشست نقد و بررسی مشکلات حوزه نظام سلامت گفت: نگاه غیر کارشناسی به موضوع مهاجرت و تکیه به کلیگوییها به جای بررسی دقیق میدانی و تحلیل علمی آمار، موجب ترساندن تصمیمسازان از مقوله مهاجرت شده و همین نابسامانی و ترس از استمرار مهاجرت نخبگان، بالاترین ضربه را به کشور وارد کرده است.
وی تصریح کرد: در تمام دنیا مهاجرت نخبگان و افراد متخصص با افزایش هزینههای مالی و اجتماعی برای مهاجر مدیریت میشود.
رئیس کل دادگستری استان یزد، با بیان اینکه بیم از مهاجرت نخبگان، فرصتهای مدیریت و برنامهریزی را در کشور محدود کرده است، گفت: موضوع مهاجرت باید به صورت کلان تحت نظارت و سیاستگذاری حاکمیت قرار گرفته و از تهدید به فرصت تبدیل شود.
وی با اشاره به بحث مهاجرت و بیم و انذارهای مستمر در این حوزه نسبت به موضوع مهاجرت پزشکان و متخصصان اظهار داشت: مهاجرت و جابهجایی نیروی انسانی در داخل کشور و نیز بین کشورها امری اجتنابناپذیر است، اما حاکمیت باید مثل بسیاری از کشورهای پیشرفته دنیا برای این موضوع نظارت و برنامهریزی داشته باشد.
طهماسبی با اشاره به این موضوع که بعضاً بحث مهاجرت و تهدید به آن، تبدیل به اهرم برای رسیدن به خواستههای غیر منطقی شده است، تصریح کرد: باید با کار مطالعاتی، از سیاهنمایی در موضوع مهاجرت جلوگیری کرد و مهاجرت را با سیاستگذاری و برنامهریزی مدیریت کرد.
وی گفت: نحوه مهاجرت در سایر کشورها به گونهای است که مهاجرت را برای متخصصان خود پرهزینه میکنند چون نیرویی که ۲۰ سال از امکانات کشور استفاده کرده و تجربه کسب نموده قطعاً باید تعهدی در قبال آن داشته باشد و این امری عقلی منطقی و پذیرفته شده در همه کشورهای جهان است.
این مقام قضایی با بیان اینکه ترساندن نظام و بیم دادن حاکمیت از مهاجرت، بالاترین ضربه را به کشور وارد کرده است، اظهار داشت: کار به جایی رسیده است که عدهای از امکانات و سرمایه این نظام استفاده کرده و پس از رسیدن به منابع مالی خوب به فکر مهاجرت میافتند.
وی با اشاره به برخی از مشکلات در حوزه نظام سلامت گفت: ورود قوه قضائیه به موضوعات باید آخرین مرحله باشد و ابتدا باید با هنر مدیریت برنامهریزی و سیاستگذاری بر چالشها غلبه کرد.
انتهای خبر/