حالت تاریک
شنبه, 20 اردیبهشت 1404
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن سایت خبری یزد رسا هستید؟
چراغ راه؛

هرگز سر سازش با دشمنان اسلام نگیرید

هرگز سر سازش با دشمنان اسلام نگیرید

هرگز تا آخرین قطره خون خود سر سازش با دشمنان اسلام نگیرید و همیشه گوش به فرمان امام باشید.

به گزارش یزدرسا، شهید امیرمحمد زارع حسین آبادی یکم خرداد 1340 در شهرستان یزد به دنیا آمد و تا پایان دوره متوسطه در رشته اقتصاد تحصیل کرد. و دیپلم گرفت. وی بنا و معمار بود. پدرش عباس کارگری می‌کرد و مادرش کشور نام داشت. با آغاز جنگ تحمیلی به عنوان بسیجی با سمت امدادگر راهی جبهه‌های حق علیه باطل شد. سرانجام 17 مهر 1365 در قلاویزان توسطه نیروهای عراقی بر اثر اصابت ترکش خمپاره به شکم و دست به شهادت رسید. پیکرش در گلزار شهدای حسین آباد شفیع پور از توابع شهرستان تفت به خاک سپرده شد. 

 

فرازی از وصیت‌نامه این شهید والامقام را در یزدرسا بخوانید: 

 

برادران دینی و انقلابی خود توصیه می‌کنم که شماها وارث اسلحه از دست افتاده تمامی شهدای اسلام هستید و به شما وصیت می‌کنم که هرگز تا آخرین قطره خون خود سر سازش با دشمنان اسلام نگیرید و همیشه گوش به فرمان امام باشید.

 

با انگیزه خالص به مقابله با شما مزدوران کافر آمده‌ایم و به شما مجال حرکت بر روی زمین را نخواهیم داد و ثابت کنیم این مسئله را که هر موقع و هرجا اسلام حکومت کند شما جهان‌خواران و شیاطین باید از بین بروید و در درجه دوم شهادت است که باز هم پیروزی است و خداوند به همه مؤمنان و کسانی را که در راه خدا شهید می‌شوند بهشت را قول داده است. 

 

انتهای پیام/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!