رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان یزد:
هر یزدی سالانه 9.5 کیلوگرم گوشت ماهی میخورد
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان یزد گفت: هر یزدی به طور میانگین سالانه 9.47 کیلوگرم گوشت ماهی مصرف میکند.
محمدعلی حاتمیزاده در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «یزد رسا»، با اشاره به میزان مصرف گوشت ماهی در یزد گفت: هر یزدی به طور میانگین سالانه 9.47 کیلوگرم گوشت ماهی مصرف میکند.
وی ادامه داد: سالانه هزار و 735 تن گوشت ماهی در استان یزد تولید میشود در حالی که نیاز سالانه یزدیها در گوشت ماهی 2 هزار و 500 تن است و استان یزد با کسری 765 کیلوگرم گوشت ماهی در سال مواجه است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان یزد با اشاره به قیمت مصرف گوشت ماهی در استان یزد گفت: هم اکنون ماهی قزلآلا با قیمت 200 هزار تومان، ماهی کپور معمولی با قیمت 150 هزار تومان و ماهی تیلاپیا با قیمت 110 هزار تومان برای مصرفکننده عرضه میشوود.
وی ادامه داد: در سال گذشته 650 تن ماهی سردابی شامل ماهی قزلآلای رنگینکمان و همچنین هزار و 85 تن ماهیان گرمایی شامل 505 تن کپور ماهیان، 550 تن ماهی تیلاپیا و 30 تن ماهی خاویاری و 4 میلیون قطعه ماهیان زینتی در استان یزد تولید شده است.
انتهای خبر/