حالت تاریک
پنج‌شنبه, 29 شهریور 1403
رئیس انجمن سرامیک کشور عنوان کرد:

پایانه‌صادراتی کاشی و سرامیک امسال به بهره‌برداری می‌رسد

پایانه‌صادراتی کاشی و سرامیک امسال به بهره‌برداری می‌رسد

رئیس انجمن کاشی و سرامیک کشور گفت: بهره‌برداری از پایانه صادراتی کاشی و سرامیک نقش مؤثری در ثبات قیمت حمل دارد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «یزدرسا»، مرتضی صفدری‌زاده در دیدار با مدیران شرکت‌های صنعت کاشی و سرامیک اظهار کرد: صنعت کاشی و سرامیک با دو واقعیت بیرونی و درونی مواجه است که متولیان صنعتی قدرتی برای تغییر شرایط بیرونی ندارند از جمله این شرایط ناترازی انرژی، ناترازی منابع بانکی، سرمایه در گردش و عدم توسعه به‌موقع بازارها تحت‌تأثیر دیپلماسی کشور از جمله عدم سویفت است.

وی افزود: در این شرایط نیاز است که ما به شما داخلی و درون‌سازمانی صنعت کاشی و سرامیک خودم را به‌روز کنیم و متناسب با شرایط موجود به ارتقا بهره‌وری، کاهش هزینه و قیمت تمام شده، بهبود کیفیت، مدیریت منابع انسانی، ارتقا ماشین‌آلات و... بپردازیم.

رئیس انجمن کاشی و سرامیک کشور با اشاره به اینکه به دنبال این هستیم تا نظام واحدی از رتبه‌بندی صنایع کاشی و سرامیک استقرار دهیم گفت: باتوجه‌به اینکه تنوع کالایی در حوزه کاشی و سرامیک بالا است و قیمت‌ها نیز بسیار متنوع و زیاد است اجرای این نظام رتبه‌بندی ضروری است.

صفدری‌زاده خاطرنشان کرد: به‌عنوان‌مثال یک کاشی ۶۰ درصد با قیمتی در رنج ۱۰۰ تا ۲۰۰ متغیر در بازار دیده می‌شود که شاید به واسطه تنوع کیفیت، عدم مدیریت مالی صحیح و حضور مؤثر در بازار است، اگر صنعت کاشی و سرامیک رقبای خود را نبیند و جهت ارتقا سطح مدیریتی و منابع انسانی جدی نشود رقبای ضعیف کل صنعت کاشی و سرامیک را به پرتگاه سوق می‌دهند و آن را به چالش می‌کشانند.

وی با بیان اینکه مدل ارزیابی efq تعریف شده یک مدل منعطف است بیان کرد: این مدل قصد ارائه مدل خاص یا برتری تصنعی ندارد؛ بلکه به دنبال این هستیم که واحد‌های در هر وضعیتی قرار دارند برای بهبود آن تلاش کنند.

مدیرعامل شرکت کاشی و سرامیک نیک سرام میبد گفت: مشروعیت‌بخشی و مقبولیت این طرح را در صنعت کاشی و سرامیک شاهد هستیم، ازاین‌دست طرح‌های efq و جایزه تعالی کمتر از ۲۵ درصد در جهان مورد استقبال قرار می‌گیرد؛ اما این طرح در ایران با استقبال بالای ۵۰ درصدی صنعتگران همراه بوده است.

صفدری‌زاده عنوان کرد: این مقبولیت را به واسطه حضور شرکت‌های بزرگ شاهد هستیم چرا که مورد استقبال صنایعی از جمله کاشی و سرامیک تبریز، سینا، الوند و مرجان قرار گرفته و به آن توجه جدی وجود دارند.

وی با بیان اینکه برای اجرای این طرح بزرگ نیاز به همراهی و مشارکت‌بخش‌های مختلف است گفت: مجموعه اتاق بازرگانی، صمت یزد و شهرک‌های صنعتی حمایت خوبی داشتند، پیش‌بینی شده است منابع برای برگزاری کلاس‌های آموزشی و برگزاری دوره برای سال اول ۱۰ میلیارد تومان باشد.

رئیس انجمن کاشی و سرامیک کشور با قدردانی از زحمات و حمایت‌های دستمالچیان ریاست اتاق بازرگانی یزد ادامه داد: خوشبختانه  حسن‌زاده رئیس اتاق بازرگانی ایران نیز به واسطه اینکه آشنایی خوبی با صنعت کاشی و سرامیک دارد فرصت و سرمایه خوبی برای صنعت کاشی محسوب می‌شوند.

صفدری‌زاده با اشاره به برپایی نمایشگاه کاشی و سرامیک در آبان‌ماه ادامه داد: در نمایشگاه آینده با رویکرد توسعه بازار دنبال می‌شود، از طریق سازمان توسعه تجارت و... باید به توسعه بازار همت کرد.

وی گفت: واحد‌های خوب صنعتی حاشیه امنی برای فروش دارند، واحد‌های دیگر متوسط و در کف جدول تولید باید خود را متعهد به تعالی و رشد بدانند. 

مدیرعامل کاشی و سرامیک نیک سرام میبد با اشاره به احداث پایانه صادراتی کاشی و سرامیک گفت: تاکنون پایانه صادراتی پیشرفت فیزیکی خوبی داشته است، برنامه ما این بود که در دهه فجر امسال به بهره‌برداری برسد؛ اما عملیات اجرایی برای زیرساخت برق طولانی شده است.

صفدری‌زاده با بیان اینکه شهرستان میبد به‌عنوان قطب صنعت سرامیک در ایران است گفت: حدود ۵۰ درصد تولید کاشی و سرامیک در یک دایره ۳۰ کیلومتری در شهرستان میبد، اردکان و اشکذر انجام می‌شود.

وی ادامه داد: بنابراین احداث پایانه صادراتی برای این محدوده جهت انتقال کاشی و سرامیک تولید شده به مبادی ورودی و مرزها بسیار موردنیاز بود و یک فرصت برای کاهش یا ثبات هزینه حمل دارد؛ زیرا قیمت ریل از ابتدای سال تا انتهای سال یک نرخ ثابتی دارد. 

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از