حالت تاریک
دوشنبه, 26 شهریور 1403
با همکاری دستگاه‌های استان یزد انجام شد؛

گام جدید استاندارد یزد در بهبود کیفیت نان

گام جدید استاندارد یزد در بهبود کیفیت نان

با همکاری دیگر دستگاه‌های استان، گام جدید استاندارد یزد در بهبود کیفیت نان مردم برداشته شد.

به گزارش پایگاه خبری «یزدرسا»، به نقل از اداره روابط عمومی و اطلاع رسانی استاندارد استان یزد، جلسه تخصصی کارگروه آرد و نان استان یا هدف استفاده از آرد کامل و بهبود کیفیت نان با حضور نماینده ویژه استاندارد، نمایندگان فرمانداری، مدیرکل استاندارد، نمایندگان ادارات غله و معاونت غذا و دارو و مدیران و مسئولان کارخانجات آرد استان در سالن ولایت فرمانداری شهرستان یزد برگزار شد.

حمید مطهری در این نشست گفت: برای تهیه آرد کامل از تمامی قسمت‌های دانه گندم، شامل سبوس، جوانه و اندوسپرم استفاده می‌شود، به همین دلیل این محصول، ارزش غذایی بالاتری نسبت به سایر آردها دارد.

مدیرکل استاندارد استان یزد افزود: از آنجا که املاح، ویتامین‌های گروه B و مواد سلولزی در آرد کامل بیشتر است، مصرف نان تهیه شده از این نوع آرد، می‌تواند بر سلامت جامعه اثرات سودمندی داشته باشد.

وی ادامه داد:آرد کامل به دلیل دارا بودن سبوس زیاد، رنگ تیره‌تری نسبت به دیگر آردها دارد، ولی کیفیت و ماندگاری نان تهیه شده از آن بهبود یافته، ضمن این که عطر و طعم این نوع نان منحصر به‌فرد است.

مطهری گفت: در خصوص تجدید نظر و بازنگری استانداردهای گندم، آرد و نان با هدف احیاء نان کامل، توسط سازمان ملی استاندارد ایران اقداماتی انجام شده است، ضمن این که می‌دانیم درخصوص امکان تولید این آرد توسط کارخانجات تولیدی استان، چالش‌ها و مشکلاتی هم وجود دارد.

مطهری افزود: امید است با تعامل و هماهنگی بین دستگاه‌های اجرایی استان و کارخانجات تولید آرد شاهد افزایش استفاده از آرد کامل نان به‌عنوان قوت غالب مردم باشیم و بتوان گامی در بهبود کیفیت تغذیه و افزایش سلامت مردم استان برداشت.

گفتنی است؛ در پایان نیز بازدید مشترکی از یک واحد نانوایی سنگک انجام و کیفیت نان تهیه شده با آرد کامل نسبت به نان سفید (با سبوس کمتر) بررسی شد.

انتهای پیام/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از