استاندار یزد:
اهل برگزاری جلسات متعدد برای موضوعات مختلف نیستم
استاندار یزد گفت: اهل برگزاری جلسات متعدد برای موضوعات مختلف نیستم؛ بلکه جلسات باید بهصورت نقطهزنی و همچنین خلاصه، مختصر و مفید باشد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «یزد رسا»، محمدرضا بابایی صبح امروز در نشست هماندیشی ارتباط نظاممند صنعت و دانشگاه که با حضور معاون پژوهشی وزارت علوم و تعدادی از رؤسای دانشگاهها و مدیران صنایع استان یزد برگزار شد با اشاره به اینکه قانون جهش تولید دانشبنیان ظرفیتهای بسیار خوبی را برای تولیدکنندگان و دانشگاهها فراهم کرده است، تصریح کرد: یزدیها شهره هستند که کار بیحسابوکتاب انجام نمیدهند و هر حرفهای که بخواهند وارد آن شوند با تحقیق و پژوهش انجام میدهند و این توصیه در قرآن کریم نیز بهصراحت بیان شده است.
وی با اینکه نباید وارد کار و حرفهای شد که در آن تخصصی نداریم، افزود: قانون جهش تولید دانشبنیان ظرفیتهای بسیار خوبی برای استانها فراهم آورده است که باید از این محل برای استفاده در ظرفیتهای پژوهشی و تحقیقاتی استان استفاده شود.
استاندار یزد تصریح کرد: میزان مشوقهایی که صنایع استان یزد از این قانون استفاده کردهاند بر اساس برخی اخبار 20 میلیارد تومان و بر اساس برخی گزارشات حدود 40 میلیارد تومان است که به هیچ عنوان مناسب استان علمی و صنعتی یزد نیست و باید به صورت دقیق، موانع و مشکلاتی که باعث شده عدد استان یزد این مقدار بسیار کم باشد شناسایی و سریعا برطرف شود.
بابایی با بیان اینکه جلساتی که در سطح استان یزد برگزار میشود باید خلاصه، مختصر و مفید باشد خاطرنشان کرد: برخی افراد با یادآوری برگزاری جلسات متعدد برای موضوعات مختلف در دورههای گذشته، از عدم برگزاری جلسه در دوران فعلی انتقاد میکنند.
استاندار یزد افزود: اهل برگزاری جلسات متعدد برای موضوعات مختلف نیستم، بلکه باید جلساتی که در زمینه موضوعات مختلف برگزار میشود باید بهصورت نقطهزنی باشد و این موضوع را به معاونان خود گوشزد کردهام که باید جلسات سه الی چهار ساعته در حدود نیم ساعت جمعبندی و به نتیجه برسانند.
پیمان صالحی معاون پژوهشی وزیر علوم در ادامه این نشست با اشاره به اینکه قانون جهش تولید دانشبنیان بهدرستی برای صنایع تبیین نشده است، گفت: هر شرکت خصوصی یا دولتی که با دانشگاه قرارداد داشته باشد میتواند از مفاد مالیاتی این قانون استفاده کند که میتواند کمک بسیار خوبی به آنها باشد.
وی ادامه داد: 931 شرکت کشور تا این لحظه هزار و373 میلیارد تومان مشوق مالیاتی از محل این قانون دریافت کرده اند
معاون پژوهشی وزیر علوم با تأکید بر اینکه در سال 1403 نیز این پروژه ها به شدت در حال افزایش است تصریح کرد: بیش از 90 درصد درخواست های ارائه شده مورد تائید وزارت علوم قرار گرفته اند.
وی ادامه داد: 23 میلیارد میلیارد تومان شرکت های یزدی توانستند از محل مشوق های مالیاتی استفقاده کنند.
انتهای خبر/