حالت تاریک
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن سایت خبری یزد رسا هستید؟
دشمن دچار خطای محاسباتی است
رهبر انقلاب فرمودند:

دشمن دچار خطای محاسباتی است

رهبر انقلاب اسلامی گفتند: شرارت دو شب پیش رژیم صهیونیستی نه باید بزرگنمایی شود و نه کوچک‌انگاری. باید خطای محاسباتی رژیم صهیونیستی به هم بخورد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «یزدرسا»، هزاران نفر از خانواده‌های شهدای امنیت صبح امروز (یکشنبه) با حضور در حسینیه امام خمینی (ره) با حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی دیدار کردند.

مهم‌ترین محورهای سخنان معظم‌له در این دیدار بدین شرح است:

- مطلب دوم مربوط به این حرکت شرورانه‌ای است که دو شب پیش اینجا انجام دادند. خُب، یک غلطی کرد، خودشان هم البته بزرگ‌نمایی می‌کنند. بزرگ‌نمایی آنها غلط است؛ اما توجه داشته باشید کوچک‌انگاری آن هم غلط است. اینکه ما بگوییم: «نه؛ چیزی نبود، اهمیتی نداشت» این هم غلط است.

- باید خطای محاسباتی رژیم صهیونیستی به هم بخورد. این‌ها دچار خطای محاسباتی‌اند نسبت به ایران. این‌ها ایران را نمی‌شناسند، جوانان ایران را نمی‌شناسند، ملت ایران را نمی‌شناسند، قدرت و توانایی و ابتکار و اراده ملت ایران را هنوز درست نتوانسته‌اند بفهمند؛ این را ما باید به این‌ها بفهمانیم.

- کیفیت کار را مسئولان ما باید تشخیص بدهند و درست بفهمند آنچه که صلاح این کشور و این ملت هست آن را انجام بدهند. صهیونیست‌ها باید بدانند ملت ایران کیست، جوانان ایران چگونه‌اند، این فکر، این انگیزه، این رشادت، این آمادگی که امروز در ملت ایران وجود دارد، خود این امنیت‌ساز است. این را باید حفظ کنیم.  

 - در موضوع امنیت، حفظ امنیت روانی جامعه بسیار مهم است. ایجاد ترس و تردید در دل‌های مردم، ‌مردود است و قرآن در این زمینه صراحت دارد.

- بعضی‌ها در تحلیل‌های گوناگون تصور می‌کنند اگر بخواهیم کشور در امنیّت باشد، باید سراغ ابزارهای حساس‌کنندهٔ قدرت‌ها نرویم؛ مثلاً چه لزومی دارد حالا ما موشک با فلان برد را داشته باشیم که حساس بشوند، خیال می‌کنند این‌جوری، این شکلی می‌توانند امنیّت کشور را تأمین کنند؛ یعنی درواقع اگر می‌خواهید کشور امن باشد، ضعیف باشید، ابزارهای قدرت را برای خودتان فراهم نکنید، بعضی این‌جور فکر می‌کنند، این‌جور قضاوت می‌کنند، این غلط است. 

- آن چیزی که امنیت را برای یک کشور حفظ می‌کند قدرت ملّی آن کشور است، قوی‌بودن آن کشور است، قوی‌بودن از همه جهت؛ قوی‌بودن در علم، قوی‌بودن در اقتصاد، قوی‌بودن در امکان دفاع، قوی‌بودن در تسلیحات، اینجاست که امنیّت کشور را حفظ می‌کند و تأمین می‌کند. 

- هر وقت ما بر اثر سوء سیاست زمامداران کشورمان، از رفتن به سمت ابزارهای قدرت روی‌گردان شدیم، دشمن بر ما مسلّط شد. در دوران قاجار، دوران پهلوی این مصیبت سر این ملت آمد. ملت را قوی نکردند؛ لذا شما می‌بینید در جنگ بین‌الملل اول و جنگ بین‌الملل دوم که هیچ‌کدام به ایران ارتباط نداشت، اعلام بی‌طرفی هم کردند، کشور ما اشغال شد. 

- وقتی کشوری توانایی دفاع از خودش ندارد این‌جور می‌شود دیگر. این گناه زمامداران نالایق، بعضی نالایق، بعضی خائن و وابستهٔ به این‌وآن، گناه نابخشودنی است که ملت را ضعیف بار بیاورند که نتواند از خودش دفاع کند طبعاً امنیّتش از بین خواهد رفت. 

- در قبال رژیم منحوس خبیث صهیونی یک کوتاهی بزرگی در دنیا دارد انجام می‌گیرد. دولت‌ها، ملت‌ها، به‌خصوص دولت‌ها، مجامع جهانی مثل سازمان ملل و امثال این‌ها حقیقتاً دارند کوتاهی می‌کنند در مسئلهٔ مقابله با رژیم صهیونیستی. 

- این کاری که رژیم در غزّه کرد و می‌کند، در لبنان کرد و می‌کند، این از وحشیانه‌ترین جنایات جنگی است. جنگ البته چیز سختی است بلاشک، منتها جنگ هم یک قواعدی دارد، یک قوانینی دارد، یک حدودی دارد. این‌جور نیست که وقتی کسی با کسی می‌جنگد، همهٔ این حدود را زیر پا لگد کند و له کند آن‌چنانی که این باند جنایت‌کار حاکم بر فلسطین اشغالی دارند می‌کنند. 

- دنیا باید در مقابل این‌ها بایستد، دولت‌ها باید بایستند، دولت‌های اسلامی بال خصوص باید بایستند. بحث بر سر این نیست که کمک بکنند یا نکنند، آن که جزو برترین محرّمات [است]، اندک کمکی به این رژیم جزو زشت‌ترین و بزرگ‌ترین گناهان است. در این که شکی نیست، نه، باید در مقابلش بایستند که این جنایات را انجام ندهد. یک ائتلاف جهانی باید به وجود بیاید، ائتلاف سیاسی، ائتلاف اقتصادی، اگر لازم شد ائتلاف نظامی علیه رژیم خبیث صهیونیستی که وحشیانه‌ترین جنایات جنگی را دارد امروز انجام می‌دهد. 

- کسانی که با فضای مجازی ارتباط دارند به این نکات توجه کنند همه چیز را در فضای مجازی نبایستی منتشر کرد. هرچه به ذهن انسان می‌رسد. ملاحظه کنید اثرش چیست، ببینید روی فکر مردم، روی روحیهٔ مردم چه تأثیری می‌گذارد. 

-  آن کسانی هم که دربارهٔ فضای مجازی که حالا مکرّر اسمش آورده می‌شود و بحث می‌شود و اینها می‌خواهند تصمیم‌سازی کنند و تصمیم‌گیری کنند به این بُعد قضیه توجه کنند، توجه کنند که چطور ممکن است در فضای مجازی یک تحلیل غلط، یک خبر غلط، یک برداشت غلط از یک مسئله مردم را دچار اضطراب کند، دچار تردید کند، دچار ترس کند. 

انتهای خبر/

 

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از