
امامجمعه شهرستان بهاباد مطرح کرد:
کرامت رضوی دلیل تسخیر قلب ایرانیان است
امامجمعه شهرستان بهاباد راز محبوبیت امام رضا(ع) را در دریای کرامت و سخاوت این امام دانست و گفت: ایرانیان آزاده، از دیرباز تشنهی معنویت اهل بیت (ع) بودهاند و این عشق، ریشه در روح حقطلب و آزادمنش آنها دارد.
حجتالاسلاموالمسلمین علیاکبر ابراهیمی بشکانی در گفتگو با خبرنگار گروه فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی «یزد رسا»، با اشاره به دهه کرامت و پیش رو بودن ولات امام رضا (ع) گفت: از اول ماه ذیالقعده تا یازدهم این ماه دهه کرامت بهحساب میآید چرا که شروع آن با ولادت حضرت معصومه (س) و پایان آن با ولات امام رضا (ع) است.
وی ادامه داد: شهید مطهری در رابطه با معنای کرامت میگویند که بعضی از لغات هستند که نمیشود در ادبیات فارسی آن را معنا کرد که یکی از این لغات کرم و کرامت است که معنای کرامت از دیدگاه این شهید والامقام به معنای سخاوتمندی است.
امامجمعه شهرستان بهاباد تصریح کرد: امام رضا کرامات بسیاری داشتند و کرامت ایشان شامل تمام مردم بود و ایشان حتی نسبت به کسی که بسیار به امام ظلم و ستم کرده بود نیز کرامت داشتند.
وی افزود: صفاتی همچون کرامت، ایثار، جوانمردی، گذشت و این کرامت و سخاوت بهندرت در انسانهای غیرمعصوم پیدا میشود این نقطه بزرگی است برای ما بهعنوان یک درس که ما نیز از امام رضا (ع) الگو بگیریم.
بشکانی اظهار کرد: در زندگی همیشه میگوییم که امام رضا (ع) امام مهربانی و گذشت بود؛ اما واقعاً در زندگی روزمره خودمان به آن عمل نمیکنیم؛ بلکه در واقع باید از امام رضا الگو بگیریم و سیره و روش ایشان را در زندگی در پیش بگیریم.
این مقام مسئول تصریح کرد: ایرانیان از گذشتههای بسیار دور پیروان اهلبیت بودند، شهید مطهری در کتاب خدمات متقابل اسلام و ایران از مردمان ایران و مصر بهعنوان انسانها آزاده در طول تاریخ یاد میکند که این روحیه آزادمنشی و حقطلبی ایرانیان باعث شد تا بهسرعت به سمت اهل بیت گرایش پیدا کنند.
وی افزود: اگر بخواهیم بادقت بیشتری توجه کنیم میبینیم که بیشتر امامزادهها در ایران حضور دارند و برخی نیز در عراق چرا که ایران در زمانهای گذشته شامل بسیاری از کشورها از جمله عراق میشده و آن را در بر میگرفته است.
وی گفت: ایرانیان از دیرباز به دنبال یک مشعل فروزان میگشتند و به همین دلیل بهمحض ارتباط با ائمه و آشنایی با آثار امیرالمؤمنین بهشدت به اسلام و اهلبیت گرایش پیدا کردند.
وی افزود: البته حاکمیتهای سیاسی در آن زمان پیرو اهلبیت نبودند و بیشتر بنی عباسیان و بنیامیه غالب بودند؛ اما حاکمیت دل مردم حاکمیتی از جنس معنویت بود و این معنویت را مردم از اهل بیت میگرفتند.
انتهای خبر/