امام جمعه بخش مرکزی یزد تأکید کرد:
لزوم وجود کتابهای صوتی در محیطهای فرهنگی
امام جمعه بخش مرکزی یزد تأکید کرد: محیطهای فرهنگی باید برنامهریزی لازم برای ترویج فرهنگ کتابخوانی مطابق با پیشرفت تکنولوژی خصوصا تهیه کتابهای صوتی اهتمام لازم را داشته باشند.
به گزارش «یزدرسا» به نقل از روابط عمومی اداره کل کتابخانههای استان یزد، آیتالله سید محمدکاظم مدرسی در دیدار با مدیر کل کتابخانههای استان یزد، ضمن تشکر از مجموعه کتابخانههای استان گفت: کار در حوزه کتاب کاری بسیار ارزشمند و با برکت است هر چند با توجه به رشد اینترنت و فضای مجازی تا حدودی باعث غفلت مردم از کتاب شده است ولی نباید دلسرد شد چرا که چیزی جای کتاب را نمیگیرد.
امام جمعه بخش مرکزی یزد کتابخانهها را به عنوان نماد فرهنگی یک جامعه دانست و بیان کرد: اصل کتابخانهها باید وجود داشته باشد و این کتابخانهها باید برای انواع مقاطع سنی خدمات ارائه دهد.
وی کتاب صوتی را یکی از مؤثرترین راههای ترویج کتابخوانی دانست و اظهار داشت: در حال حاضر با توجه به پیشرفت تکنولوژی، محیطهای فرهنگی و نیز فعالین عرصه فرهنگ و کتاب باید در تولید و در دسترس قرار دادن کتابهای صوتی توجه ویژه داشته باشند و در این امر سرمایهگذاری لازم صورت گیرد.
مدرسی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: مولفان کتاب در جامعه غریب هستند و در برنامههای فرهنگی باید برای معرفی آنها و کتابهایشان و همچنین نقد به بررسی تألیفاتشان زمان اختصاص داد.
اطلاعرسانی برای تازههای نشر در کتابخانهها بصورت نظاممند، تهیه فایل pdf از کتابهای موجود در کتابخانهها، شناسایی و فراهم آوری کتابهای میراثی در یزد از دیگر نکاتی بود آیت الله مدرسی در این دیدار به آن تأکید کرد.
محمد محسن رفیعی نیز در این دیدار ضمن تشریح برنامهها و فعالیتهای فرهنگی کتابخانههای عمومی استان به آمار و عملکرد کتابخانههای عمومی اشاره کرد و گفت: هم اکنون کتابخانههای عمومی در سطح کشور در شرایط بسیار خوبی از لحاظ عملکردی قرار دارند و این امر قطعاً با تلاش کتابداران و اجرای سیاستهای نهاد کتابخانههای عمومی کشور محقق شده است.
وی افزود: بر اساس آمارها ۱۰۵ هزار نفر در استان عضو کتابخانههای عمومی هستند و در هر ماه ۱۱۰ هزار کتاب امانت داده میشود و همچنین به ازای هر یزدی 2 کتاب در کتابخانههای استان موجود است.
رفیعی اظهار داشت: این آمارها با توجه به اجرای برنامههای متنوع و خوب فرهنگی در سطح کتابخانهها رو به رشد است.
انتهای پیام/