معاون سوادآموزی استان یزد عنوان کرد:
۲ هزار و ۵۰۰ یزدی باسواد شدند
معاون سوادآموزی استان یزد گفت: در سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲ تعداد 2 هزار و 547 نفر از شهروندان استان یزد باسواد گردیدهاند.
سید علی قریشی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «یزدرسا»، در آستانه هشت سپتامبر همزمان با ۱۸ شهریور ۱۴۰۳ روز جهانی سوادآموزی گفت: باسوادی نقش مؤثری در معیشت افراد و جلوگیری از آسیبهای اجتماعی دارد.
وی با اشاره به این که بیشتر جامعه هدف سوادآموزی اقشار آسیبپذیر و کم درآمد جامعه میباشند گفت: در راستای پیشگیری از این آسیبهای اجتماعی و کمک به درآمد خانوادهها مراکز یادگیری محلی با به کارگیری مشاوران و اساتید مجرب فنون و حرفههای مختلف کلاسهای مهارت آموزی شهروندی و فنی و حرفه ای راهاندازی و در سال گذشته بیش از ۵۵۰ نفر از سوادآموزان دورههای مختلف در این کلاسها آموزشهای مورد نیاز خود و جامعه را آموخته و در زندگی خود به کاربستهاند.
معاون سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش استان یزد با اشاره به این که در سال ۱۴۰۳، هزار و 131 نفر از اتباع خارجی در کلاسهای سوادآموزی با مشارکت نهادهای بین المللی باسوادشدهاند گفت: برگزاری دورههای فرهنگی متناسب با زیست بوم استان از جمله کلاسهای دیگری بود که برای این گروه در شهرستانهای استان برگزار و این کلاسها هم مورد استقبال عده زیادی قرار گرفت.
وی افزود: تعداد ۴۰۰ نفر از دارندگان مدرک سوادآموزی که قصد ادامه تحصیل ندارند در دوره تحکیم سواد جهت تثبیت و ماندگاری سواد تحت پوشش قرار گرفتهاند.
قریشی افزود: در کنار آموزشهای مذکور فعالیتهای مکمل دیگری نیز از جمله آموزش مهارت رایانه به ۵۰ نفر و آموزش مهارتهای فنی و حرفهای، حقوق شهروندی و مهارتهای اساسی زندگی به ۳۵۰ نفر از ایرانیان بیسواد و کمسواد در پنج مرکز یادگیری محلی در شهرستانهای یزد و مهریز انجام خواهد شد.
وی با اشاره به فعالیتهای فرهنگی معاونت سوادآموزی استان گفت: طرح نماز کلید بهشت با حجم هزار و 309 نفر و خواندن با خانواده با حجم ۳۲۳ نفر، حلقههای کتابخوانی با تعداد ۲۰ حلقه ۱۰ تا ۱۵ نفر و آموزش و توانمندسازی ۳۰۰ نفر از آموزشدهندگان مؤسسات تحت قرارداد سوادآموزی از مهمترین فعالیتهای سوادآموزی استان در سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲ است که با اجرای این طرحها شاهد تغییرات مطلوب در زندگی فراگیران خواهیم بود.
معاون سوادآموزی اداره کل آموزشوپرورش استان یزد با بیان این که ما در شورای پشتیبانی استان تصمیم گرفتیم کلاسهای سوادآموزی را فرصتی برای اجرای آموزشهای حقوق شهروندی، پیشگیری از آسیبهای اجتماعی، بهداشت و فعالیتهای فرهنگی بدانیم، با دستور استاندار و رئیس شورای پشتیبانی سوادآموزی استان، مدیران کل استان در اجرای مسئولیت اجتماعی هماهنگی کامل با معاونت سوادآموزی را باید داشته باشند.
انتهای خبر/